Ons aanbod - Colección - maatwerk
Colección: interieur op maat

Colección: interieur op maat

Mi Casa heeft een exclusieve meubellijn, die uw woning de sfeer en gezelligheid biedt die een Mi Casa-woning verdient.
Mi Casa Hendrix Diest 621

Concept

Mi Casa-klanten schenken niet alleen aandacht aan de mooie architectuur, maar hechten - geheel terecht - ook veel belang aan een sfeervol, gezellig en tijdloos interieur.  

Mi Casa vond het dan ook zijn plicht om hieraan mee te werken. Om onze bedrijfsfilosofie volledig te kunnen waarmaken beschikken we sinds 2009 over een exclusieve meubellijn onder de naam "Colección".

Colección is er voor eenieder die een volledig op maat gemaakt en bijpassend interieur in zijn Mi Casa wil. Daarnaast besloten we om ons maatwerk open te zetten voor eenieder die dat wil. Wie geen Mi Casa heeft, maar de woning wel wil inrichten met the warm charm of wood, kan bij ons terecht.

Bij Mi Casa wordt Colección volledig in eigen beheer ontworpen. Alles wordt 100% op maat gerealiseerd en heeft een optimale kwaliteit. Onze interieurarchitecten maken graag voor u een gepersonaliseerd ontwerp. Interesse? Contacteer ons!


Img 2083

Duizenden mogelijkheden

Doordat we volledig op maat ontwerpen, zijn de mogelijkheden oneindig. Om u al een idee te geven van enkele van onze realisaties, maakten we het onderdeel Colección op onze website. Daar kunt u inspiratie opdoen voor het belangrijkste maatwerk in de woning: de keuken, de sanitaire meubels en de dressings. We laten u alvast wegdromen van de verschillende mogelijke stijlen: de Mi Casa-stijl, hedendaagse -en opvallende creaties.

Bij Mi Casa hebben we oog voor detail, niet alleen tijdens de ontwerpfase, maar ook bij de productie. We bieden u oneindig veel keuzes: materialen, plinten, mouluren, deurmodellen, types beslag… Natuurlijk laten we u niet aan uw lot over. Bij Colección kunt u rekenen op onze expertise. Op die manier zal ook het interieur van uw woning een pareltje zijn.

In het basislastenboek van elke Mi Casa-woning zijn er al op maat gemaakte badkamermeubels voorzien. Colección is er voor wie nog verder wil gaan en dus ook begeleid wil worden in het ontwerp van zijn bibliotheek, bureel, tafels op maat, tv-kasten, afwerkingen rond de haard... Op die manier wordt de Mi Casa-vibe in elk detail doorgetrokken. Want wij bouwen uw droom(t)huis. Colección, breng de Mi Casa-stijl tot leven. Zo maakt u van uw huis een ware thuis.

Whats App Image 2020 03 19 At 11 41 35

Efficiënt produceren in eigen atelier

Om volledig op maat van uw wensen te kunnen werken, vinden we het belangrijk om kwalitatief en snel in eigen beheer te kunnen produceren. Mi Casa heeft een eigen visie op efficiënte productie waarbij het merendeel van de medewerkers worden opgeleid en ingezet voor de productie van de afwerkingsmaterialen voor de woonbouw en voor het Colección-maatwerk. Een hoogtechnologische machine staat mee in voor de kwaliteit. Op die manier bieden we unieke producten aan: ware topkwaliteit, 100% op maat, puur Belgisch, met een korte productietermijn en een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Voor de Mi Casa-klant betekent dit dat hij er zeker mag van mag zijn dat de maatmeubelen niet alleen dezelfde hoogstaande kwaliteit van afwerking zullen hebben als zijn woning, maar ook dat ze mee worden opgenomen in de strakke oplevertermijn.

Mi Casa streeft om de productie nog sneller en kwalitatiever te krijgen. Zo investeerden we in een nesting cnc-machine die sinds 2017 operationeel is. De machine staat garant voor optimale kwaliteit. Het vormt het sluitstuk van de Mi Casa-visie om een efficiënte kwaliteitsvolle productie te garanderen en de machine houdt de doorlooptijden zo kort mogelijk.

Img 3727

Voor iedereen

Nogmaals: Colección is er voor iedereen. Ook voor wie niet over een Mi Casa beschikt. Wilt u de verschillende stijlen ontdekken? Dat kan, want daarvoor ontworpen we een maatwerk-onderdeel op onze website. Of heeft u nu al interesse om uw traditionele woning een Mi Casa-touch te geven? Neem dan zeker contact met ons op! Tot snel?

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer