Ons aanbod - Colección - meubellijn
Colección: exclusieve meubellijn

Colección: exclusieve meubellijn

Mi Casa biedt een exclusieve meubellijn, die uw woning de sfeer en gezelligheid geeft die een Mi Casa-woning verdient.
Logo Coleccion

Concept

Mi Casa - klanten vinden niet alleen de mooie architectuur belangrijk, maar hechten - geheel terecht - ook veel belang aan een sfeervol, gezellig en tijdloos interieur.  
Mi Casa vond het dan ook zijn plicht om hieraan mee te werken. Om onze bedrijfsfilosofie volledig te kunnen waarmaken en verder te kunnen groeien in wat we graag doen, hebben we in 2009 beslist te starten met een exclusieve meubellijn onder de naam "Colección".

Niet alleen om optimaal aan uw comfort in gebruik te voldoen maar ook om alles perfect te laten passen in uw woning, wordt alles 100% op maat gerealiseerd. Onze interieurarchitecten maken graag voor u een gepersonaliseerd ontwerp. Interesse? Contacteer ons!


Hilde Robberechts 40

Eigen visie op efficiënte productie

Om volledig op maat te kunnen werken van uw wensen, vinden we het belangrijk om niet alleen heel kwalitatief maar ook snel in eigen beheer te kunnen produceren. Door een eigen visie op efficiënte productie, waarbij zowel alle machines als het merendeel van de medewerkers ingezet worden voor zowel Colleción als voor de productie van afwerkingsmaterialen voor de woningbouw, kunnen we meubilair aanbieden dat uniek is: ware topkwaliteit, 100% op maat, puur Belgisch, met een korte productietermijn en een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Voor de Mi Casa-klant betekent dit dat hij er zeker mag van zijn dat zijn maatmeubelen niet alleen dezelfde hoogstaande kwaliteit van afwerking zullen hebben als zijn woning, maar ook dat ze mee worden opgenomen in de strakke oplevertermijn van zijn Mi Casa-woning

Een nieuwe nesting cnc-machine, die sinds juni 2017 operationeel is, vormt het sluitstuk  van de Mi Casa-visie op efficiënte productie. Het zorgt bovendien voor nog kortere doorlooptijden.

Kw Mi Casa Interieur 26

Uitgebreide mogelijkheden

Het belangrijkste maatwerk in de woning zijn de keuken, de sanitaire meubels en dressings. Hoewel kwalitatief hoogstaande en op maat gemaakte badkamermeubels reeds deel uitmaken van het basislastenboek van elke Mi Casa-woning, kan de Mi Casa-klant dankzij Colección nog verder gaan in de mogelijkheden voor zijn badkamer. Naast keukens en dressings, kan Mi Casa de klant ook begeleiden in de keuze en het ontwerp van zijn bibliotheek of bureel, tafels op maat, tv-kasten, afwerkingen rond de haard, ...

Alles wordt uitgevoerd met oog voor detail, waarbij meerdere keuzes mogelijk zijn, niet alleen inzake materialen, plinten en mouluren, maar ook qua deurmodellen, types beslag, ...
Hoewel op vlak van materiaalkeuze de mogelijkheden haast eindeloos zijn, kiezen de meeste klanten voor MDF of gezandstraalde eik. De afwerkingsgraad gaat van onbehandeld over voorgeschilderd tot afgelakt. Ook voor werkbladen en tabletten zijn de mogelijkheden onbeperkt. 

Net omwille van die vele mogelijkheden, begeleidt onze interieurarchitecte u bij die keuze en zorgt ervoor dat alles wordt ontworpen tot een geslaagd geheel. Enkel zo wordt uw huis een ware thuis.

Img 3727

Toekomst

Om onze bedrijfsfilosofie volledig te kunnen waarmaken en in de toekomst verder te kunnen groeien in wat we graag doen, stellen we Mi Casa Colección ook ter beschikking van niet-Mi Casa-klanten

Heeft u interesse om uw traditionele woning een Mi Casa-touch te geven? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer