Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13 tot 17 u. of op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Beleef ons unieke gevoel.

Beleef ons unieke gevoel.

Bezoek onze kijkwoning in Maldegem.

Vraag hier uw afspraak aan.

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Kijkwoning in Maldegem: verfijnde architectuur en design.

Onze kijkwoning in Maldegem is een toonbeeld van waar Mi Casa voor staat. Mi Casa is klasse. Een warm gevoel. Verfijnd design. Unieke architectuur. Warmte dankzij het hout. Onwerp op maat. Topkwaliteit. Een totaalbeleving.

Het hoeft dus niet te verbazen dat de kijkwoning in Maldegem een schot in de roos is. "De mooiste kijkwoning die ik ooit zag." "Verbazingwekkend mooi!" "Een parel!" Het zijn slechts enkele van de reacties die we reeds kregen.

Maar weinig bouwfirma's kunnen zeggen dat ze een eigen stijl ontwikkeld hebben. Mi Casa is in dat opzicht uniek. In onze eigen typische uitwerking van de Long Island-stijl realiseren we steevast eigentijdse en exclusieve huizen. Met onze kijkwoning in Maldegem tonen we perfect waar die stijl voor staat: een gedetailleerde architectuur met een opvallend geslaagd design. Een woning die compleet in harmonie is.

"Om het Mi Casa-gevoel echt te ontdekken, moet je een Mi Casa bezoeken", aldus één van onze klanten. Aarzel niet om langs te komen! Boek nu meteen een afspraak in onze kijkwoning in Maldegem.

"

"Om het Mi Casa-gevoel echt te ontdekken, moet je een Mi Casa bezoeken."

"

"Om het Mi Casa-gevoel echt te ontdekken, moet je een Mi Casa bezoeken."

De kijkwoning ligt op een zichtlocatie in Maldegem, langs de E34. Het is een totaalconcept, waarin we onze mogelijkheden graag aan u tonen. De kijkwoning is een typevoorbeeld van onze Selección-startplannen. De modelwoning werd volledig uitgevoerd volgens het basislastenboek. Het uitnodigende interieur toont dan weer de pracht en praal die onze maatwerkdienst 'Colección' in petto heeft. Het resultaat is rustgevend mooi, tijdloos en uniek in zijn eenvoud.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×