Buitenland - Concept

Franchising - concept

Gelet op de aanhoudende vraag vanuit het buitenland, is Mi Casa gestart met het uitbouwen van een franchisenetwerk.

Franchising - concept
Marbella 20100630003 Marbella1

Het concept

Jaar na jaar stijgt de vraag vanuit het buitenland naar Mi Casa-woningen. Hoewel we die evolutie alleen maar toejuichen, kunnen we jammer genoeg niet alle buitenlandse prospecten een Mi Casa-thuis bezorgen. 

Een eerste reden vindt zijn oorsprong in onze filosofie: een woning volledig op maat van een tevreden klant. Dit vereist een nauw overleg en een hoge kwaliteitsstandaard. Om dit doel te kunnen blijven realiseren, beperkt Mi Casa zich bewust tot 35 sleutel op de deur woningen. 
Ten tweede bouwt Mi Casa vanuit praktische overwegingen grotendeels binnen een straal van 125 kilometer. Bouwen buiten deze straal brengt een aanzienlijke meerprijs met zich mee omwille van o.a. transport- en verblijfskosten. 
Bovendien is een perfecte dienst-na-verkoop buiten deze perimeter onhaalbaar. Ten slotte bemoeilijkt een grote afstand een goede opvolging van de werven. Een bouwproces vereist immers een duidelijke communicatie en een permanente kwaliteitscontrole. 

Om toch aan de stijgende buitenlandse vraag naar Mi Casa-woningen te kunnen beantwoorden, zijn we dus actief op zoek naar gemotiveerde aannemers die samen met ons tot het uiterste willen gaan om elke klant een droomthuis te bezorgen. 

Van passie naar gedeelde passie.
In deze samenwerking vullen uw troeven de onze perfect aan. Twee is nu eenmaal meer dan één… 

Marbella 20100701028 Marbella

Ultieme droom: is dat bouwers van Zuid-Spanje tot Noord-Europa een Mi Casa kunnen bouwen, met zijn architectuur, sfeer, kwaliteit en service.

Het opzet van dit franchiseproject bestaat erin onze passie met U te delen, door uw troeven en de onze samen te brengen en zo een droomthuis voor élke Mi Casa-klant te bouwen. U als franchiser zult zelfstandig met uw eigen ploeg Mi Casa-kits opbouwen en afwerken. Onze technische en commerciële ondersteuning zullen u hierbij helpen. De look, de decoratie, het concept… kortom het Mi Casa-gevoel moet uiteraard wel bewaard blijven. In overleg zullen wij bepaalde afspraken maken om ervoor te zorgen dat elke Mi Casa-klant gelijk wordt begeleid. O.a. een eenvormig lastenboek zal ons daarbij helpen. Het ultieme ideaal is dat bouwers van Zuid-Spanje tot Noord-Europa allemaal kunnen genieten van een Mi Casa-woning, die hen dezelfde waarborgen biedt qua kwaliteit, service en dienst-na-verkoop. 

Zin om samen met ons de thuis te bouwen voor uw klanten? Bereid om tot het uiterste te gaan om de ultieme droom voor anderen te realiseren? Klaar om onze passie te delen? Neem dan contact op met ons via franchising@micasa.be. Dan sturen we u zo snel mogelijk een brochure op met meer praktische details van hoe wij de samenwerking zien. Daarna zullen uiteraard persoonlijke afspraken volgen om uiteindelijk samen het eerste huis te bouwen voor een tevreden klant. 

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer