Buitenland - Uw troeven

Uw troeven

Uw troeven: commerciële en administratieve kennis gecombineerd met vakkennis in de bouwsector.

Uw troeven

Uw administratieve kennis

U als toekomstig Mi Casa-franchisé bezit een aantal troeven die maken dat wij samen voortaan ook buitenlandse Mi Casa-klanten een droomthuis kunnen bezorgen.

Op administratief en reglementair vlak heeft u kennis van de huidige lokale bouwnormen en stedenbouwkundige vereisten en past deze nauwgezet toe. Bovendien bent u lokaal correct geregistreerd als aannemer. Ook heeft u contacten met plaatselijke architecten, het gemeentebestuur en stedenbouw.

Een Mi Casa-woning wordt volledig in functie van de wensen van de klant gebouwd. U als franchisé moet dan ook de gewoontes en wensen van lokale klanten kennen. Hierbij houdt u uiteraard steeds rekening met het Mi Casa-gevoel. Voorts vindt u een uitstekende kwaliteit van de producten erg belangrijk en wilt u de Mi Casa-klant van bij het eerste gesprek tot het overhandigen van de sleutel uitstekend begeleiden. Ten slotte vindt u een perfecte dienst-na-verkoop, zelfs na het verstrijken van de garantieperiode, van cruciaal belang. Die zorgt er immers voor dat Mi Casa-klanten levenslang kunnen genieten van hun droomthuis. Het is dan ook de bedoeling dat u steeds een correcte service levert van de verkoop, over de uitvoering tot de dienst-na-verkoop. 

Uw basiskennis in de bouwsector:

Op technisch gebied is dankzij de gelamelleerde balk ervaring in de massieve houtbouw niet langer vereist. Uiteraard heeft u wel een stevige basiskennis in de bouwsector. Voor het opbouwen en afwerken van de kit is een vaste bouwploeg een must. Daarbij zal u als franchisé uiteraard in een minimum aan bouwmateriaal moeten investeren.

Op commercieel vlak zal u aanvankelijk de nodige tijd moeten vrijmaken om de verkoop van Mi Casa-woningen in uw regio op te starten. Na verloop van tijd zal u zien dat investeren in een kijkwoning noodzakelijk wordt. Ten slotte bent u gemotiveerd om uw franchiseproject steeds voortreffelijk op te volgen. Enkel dan zijn we er beide zeker van dat twee meer zal zijn dan één.

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer