Notre publicité - Nos clients - 2015
Témoignages 2015

Témoignages 2015

Ci-contre quelques-unes parmi plus de 30 réactions de clients reçues en 2015.

Bernard (Gozée)

Bonjour Monsieur Lidou,
Monsieur Vervaeke est effectivement venu ce vendredi. Les problèmes sont solutionnés.  Je vous remercie de l'attention que vous avez apporté à ces problèmes.
Bien à vous.


Benjamin

Bonjour,
Les virements sont payés aujourd’hui. Encore merci aux menuisiers, nous sommes très contents du résultat.
Bien à vous.


Mieke (Roeselare)

Dag Jean-Luc,
Het is inderdaad heel wat anders. Dankzij Mi Casa hebben we weer iets schitterends gerealiseerd. De balustrades zal de schilder zelf terug hangen. Jullie hoeven daarvoor niet speciaal af te komen. Ik zal nog even nazien of er nog iets moet gebeuren en meteen de afrekening in het weekend even overlopen.
Ik hou jullie op de hoogte. 


Luc en Anne-marie (Kortrijk)

Geachte heer Lidou, 

Wij zouden bij deze onze appreciatie willen uitdrukken voor het werk geleverd door Karen Deprez in het ontwerp en voorbereiding voor het tekenen van het contract met Mi Casa. Vanaf het eerste moment gaf zij ons een gevoel van vertrouwen en luisterbereidheid. Zij is er in geslaagd onze wensen om te zetten in een plan dat bijna onmiddellijk aan al onze wensen voldeed. Zij luistert enorm goed naar de wensen van de klant en weet dat, samen met het Mi Casa team, om te zetten op de voorliggende plannen. Zij reageert bijzonder snel op correspondentie , zelfs 's avonds laat of in weekend. M.a.w. Karen slaagt erin de klant een gevoel van vertrouwen in Mi Casa te geven. Zij is ook altijd opgewekt ondanks haar drukke schema. Zonder haar wil op te dringen slaagt zij er ook in adviezen te geven over materiaalkeuze en esthetische aspecten in de woning. 

Met de beste groeten.


Huis Coolman (Oudenburg)

Dag Jean Luc,
Hierbij enkele sfeerfoto’s van het eindresultaat. Wij willen u extra bedanken voor uw persoonlijke inbreng in onze realisatie ! De eerste reacties zijn alvast positief. Misschien kan Karen nog wat folders van Mi Casa meebrengen tegen het openingsweekend 3 en 4 oktober.


Robert (Meigem)

Dag Louis,
Ik ging vanavond nog lans op de bouwplaats. Blijkbaar is de eerste fase vandaag afgewerkt. Leuk ! Ik gebruik bewust het woord “Werf” niet omdat ik het bijzonder aangenaam vond om de bouwplaats zo netjes terug te vinden. Een groep enthousiaste, vriendelijke medewerkers heeft mijns insziens zeer mooi werk geleverd. Je mag ze van mijnentwege bedanken ! Dit was trouwens ook zo bij de grondwerken ! Ook die mensen haalden eer uit hun werk Als start kan dit allemaal tellen. Hopelijk kan het zo verder gaan. Wij kijken alvast uit naar de volgende fase. Dank ook voor je opvolging.
Groet.


Nadine

Goeiemorgen,
Ik was vorige wek vergeten u te bedanken voor de DNV. Alles is prima verlopen en wij zijn heel tevreden over de persoon die hiervoor bij ons komt : hij kent zijn werk goed, vriendelijk en beleefd, … komt niet zo veel meer voor tegenwoordig!  Verdient een pluimpje!  
Prettige dag nog.


Mariella

Sien, Hartelijk dank voor de goede service ! Mijnheer is zaterdag ochtend langs geweest voor de rubber. Dat was echt TOP ! Prima service en dank je wel voor je tussenkomst !


Bart (Hansbeke)

Hallo Liesbeth, Het huisje in Hansbeke is bijna klaar. Op zondag middag 23 aug vanaf 15 uur à 17 uur is iedereen welkom voor een koffietje en gebak J Natuurlijk ook jij. Hopelijk lukt het jou om aanwezig te zijn. Groeten.


Jeremy (Baudour)

Bonjour Jean-Luc, 
Merci beaucoup pour l’intervention rapide de Mathieu et de son équipe, tout semble se régler assez vite . (...) Le dossier se ferme doucement, je souhaitais (pour ce que ça peut valoir) vous remercier pour l’assistance et le suivi de dossier malgré les différents soucis que vous avez rencontrés avec des changements de personnes. Nous sommes ravis du résultat, la maison nous plait vraiment, et je pense que nous sommes arrivés à ce que nous avions imaginé, sans le moindre regret. N’hésitez pas à passer mes remerciements à votre équipe qui a su gérer le chantier de main de maitre ; précision dans l’exécution, propreté du chantier, efficacité dans les réactions sont vraiment trois atouts que nous souhaitons remercier. N’hésitez pas à nous référencer si cela vous semble utile ou de transmettre nos coordonnées à dispositions de vos futurs clients qui souhaiterais connaitre nos expérience partagées avec vous, nous sommes ravis, et ne manquerons pas de porter la bonne parole. 

Merci à vous, 


Alexander (Sint-Genesius-Rode)

Dag Sien  Dirk is langs geweest vanmiddag en de deur sluit terug perfect. We wilden je bedanken voor de snelle service en wensen je een super verlof.  Groetjes.


Lydie

Merci beaucoup pour les deux excellentes interventions MiCasa et Geco de cette semaine.
Bien cordialement.


Patrick

Dag Sien,  Dank voor het geleverde werk… Ik ken de naam niet van de opvolger van Geert maar zijn werk is ‘af’. Professioneel zoals steeds!  Mvg.


Fred

Merci beaucoup pour l'intervention. Vous êtes parfaits !


Samuel (Purnode)

Bonsoir Monsieur Lidou,  Nous tenons à appuyer le commentaire du coordinateur sécurité signalant l'ordre du chantier tenu par vos équipes. C'est remarquable! Bravo. Nous ajouterions même leur bonne humeur depuis le premier jour. Grâce à cela, nous passons les étapes dans un confort très agréable.  Bien à vous.


Dorine & Guido - Houtem

Karen,  Hierbij willen wij u laten weten dat wij definitief ingeburgerd zijn in Houtem. Wij wonen er nu een maand en de grootste verhuisdrukte is achter de rug! Met trots nodigen wij u dan ook uit om een kijkje te komen nemen. Beschouw deze uitnodiging als een vorm van appreciatie van ons voor de goede begeleiding in de eerste fase van ons project!  Met vriendelijke groetjes.


Inne en Peter

Beste Karen 
Ik zag Kathy van de verbouwing in Koksijde en die is superpositief over jou en Mi Casa. Ondertussen ben ik zelf eens gaan kijken en we vinden de uitbouw buitengewoon mooi. Het huis is echt helemaal veranderd. ... Zucht, voor onze verbouwing zeven jaar geleden, hadden we ook beter met jullie gewerkt. Helaas, de klok terugdraaien gaat niet meer. Maar wie weet, komt er toch nog een Mi Casa - ingreep aan te pas, dan zou het plaatje eigenlijk wel kloppen. (...) Alvast veel dank voor je inspanningen en zeg het maar aan je baas : volgens Kathy waren jullie een geschenk uit de hemel! 
Nog een fijn weekend.


Gabriels - Grez-Doiceau

Dag Jean-Luc, 
Jongens, wat een dynamiek daar bij jullie! Maar dat verwondert me niet en zo'n combinatieprojecten geraken meer en meer in trek, nu de mensen niet meer 'persé' een groot huis willen.  Gisteren was het vergadering met de eigenaars van Bercuit en onze woning werd nogal geloofd als het 'mooiste' huis van het golfdomein. Ik was nogal verveeld met de andere eigenaars die erbij zaten. Engel & Völkers wist me te vertellen dat jullie een nieuwe verantwoordelijke hebben voor Waals-Brabant.  Groetjes en good luck met de verkoop van Hulste, maar volgens mij succes gegarandeerd!


Patrick

Geachte Heer Lidou, 
Mijn woning Micasa gelegen te Brugelette zal waarschijnlijk verkocht worden. Dit koppel is verschillende keren komen zien waaronder ook de ouders van beide personen. De potentiële kopers hebben het inzicht van in de loop der tijd verbouwingen uit te voeren aan de bestaande Micasa woning. Ik heb hun de raad gegeven om met uw firma contact te nemen wat zij schijnbaar ook gedaan hebben. Bij het laatste bezoek aan onze woning hier waren de kopers aangenaam verrast door de professionele, beleefde en de snelle beantwoording welke zij mochten ontvangen van uw firma en de medewerkers. Ik was heel fier op dat gezegde van de kopers en tevens in mijn overtuiging gesterkt dat er als bouwer met Micasa een hechte band blijft bestaan met de firma en de medewerkers.

Hartelijk bedankt Micasa.


Familie Declercq

Geachte, 
Wij hebben een woning van jullie die er intussen 13 jaar staat – kan u mij eens een kopie sturen van het gezondheidsboekje – ik weet dat dit bestond en had graag een kopie ontvangen. Nog steeds een heel tevreden klant. Ook de afwerking van de zolderverdieping, extra trap, living-heropsmuk met lambrizering etc werd twee jaar geleden tot onze grote tevredenheid uitgevoerd.


Familie Léonard

Da's Perfect!, Zoals altijd, nog altijd een plezier om met Mi Casa te werken ! De beste publiciteit en voortbestaan gegarandeerd ..... Groetjes.


Wim

Dag Sien,  De schrijnwerker is gisteren langs geweest en heeft de problemen mooi opgelost. Bedankt voor de goede service!  Vriendelijke groet.


Patrick & Elisabeth - Parijs

Bonjour Dirk,  Nous vous remercions pour vos derniers messages que nous avons lu avec une grande attention.  Le contenu confirme la confiance que nous avons accordé à l’entreprise « Mi Casa » et l’esprit correspond aux bonnes relations qui animent la construction de notre maison.  Bien à vous.


Marianne

Madame,  Tous mes remerciements pour votre réponse et votre aide appréciée.  Cordialement


Gabriels - Grez Doiceau

Merci Sien, dakwerker gepasseerd. Alles nagekeken. Nog altijd super om op Mi Casa te kunnen rekenen. Blijven !!!


Catherine en Fréderic (Sint-Pieters Leeuw)

Cher Dirk, 
Faisant suite à la réception de notre maison, voici quelques points à terminer (...): Dans l'attente de se voir pour la construction de notre poolhouse, Catherine et moi même tenions à remercier l'équipe Mi casa pour l' EXCEPTIONNEL !! délai de cette très belle réalisation qui nous ravi. 
Cordialement .


Gabrielle et lionel

Bonjour Sophie, 
Serait-il possible de nous renvoyer la fiche par mail? J'espère que vous allez bien! Pour nous, cela fait un peu plus d'un an que nous avons emménagé et nous sommes vraiment satisfaits :-) Ce projet est une réussite. 
Un grand merci d'avance.


Bourguignon - Metz France

Bonjour Jean-Luc, 
Oui, on est vraiment très bien installés dans notre nouvelle et superbe maison Mi casa rénovation et construction.... Les vues sur le jardin, peu importe l'angle où on se trouve, sont magnifiques. La baie vitrée de la salle à manger, plein sud, nous offre ces derniers jours, avec le soleil, un spectacle d'une rare beauté! Le jardin ne demande qu'à être aménagé et Laurent est très impatient d'enfiler son habit de jardinier. Les terrasses arrière et terrasse d'accès sont prévues pour ce printemps...encore une étape d'embellissement! Il reste quelques achèvements, bien sûr, mais l'un après l'autre, ils seront réalisés avec goût pour être dans ce même ton que le reste de la maison qui est déjà si jolie et dont nous sommes si fiers!!! N'hésitez pas à passer à la maison où Laurent vous fera le tour du propriétaire avec grande fierté et plaisir! 
Amicalement.


Philippe

Madame, En vous remerciant de la rapidité d'intervention,le problème a été trouvé rapidement par votre chauffagiste et la piéce à remplacer est en commande.  Bien à vous.


Romain

Bonjour, 
Nous sommes désormais installés dans notre nouvelle maison, qui nous donne beaucoup de satisfaction. (...) 
En vous remerciant.


Yves

Ok! Merci pour votre super service après-vente !


Catherine

Goeiemorgen Jean-Luc,  Gisteren is uw team naverkoop langsgekomen om onze ventileerpijp vrij te maken. Ze hebben er een dikke rat uitgehaald. Brrr ! Ongelofelijk bedankt. Zoals altijd waren ze stipt, efficiënt, ongecompliceerd. Super en dit wordt zeldzaam ! Groetjes.


Nico

Dank je voor de snelle en uitstekend service, Sien.  Met vriendelijke groeten.


Pascale

Bonjour Ils sont partis début d'après midi... (...) Le personnel de Mi-casa est un modèle de respect et de politesse... Top ! A bientot.


Marc

Aan iedereen de beste Nieuwjaarswensen in bijlage. 

Didier en sophie​

Beste Jean-Luc,
Wij hebben nog niet het genoegen gehad u te ontmoeten maar wij wensen hierbij na de voorlopige oplevering van gisteren even te melden dat wij zeer tevreden zijn van de samenwerking tot nog toe met Mi Casa. In denk dan in het bijzonder aan de goeie samenwerking met Dirk (onze werfleider) die alles op zeer professionele wijze in goede banenheeft geleid. Ook de diverse ploegen die altijd met een glimlach en een goeie arbeidslust op onze werf aanwezig waren verdienen een pluim Wij merken dat ons enthousiasme over MC huizen afstraalt op andere mensen en dat zij na een bezoek aan onze werf meestal zin hebben in meer. Zo hebben wij reeds enkele mensen doorverwezen naar MC. Dat bracht ons op het idee dat het einde van onze werf misschien wel niet het einde van de samenwerking met MC hoeft te betekenen. We zouden in elk geval graag verder deel uitmaken van het Mi Casa verhaal. 
Vriendelijke groet.

SUIVEZ-NOUS