Notre publicité - Nos clients - 2019
Témoignages 2019

Témoignages 2019

En 2019 nous avons reçu de bonnes critiques de nos clients.

Geert

Bedankt voor het uitgebreide lastenboek. Het is erg gestructureerd, gedetailleerd en volledig. Bovenal is het prettig om na te kijken. Zowat alle keuzes die we nog moesten maken zijn ook al bepaald, maar we hebben inderdaad nog een aantal vragen en opmerkingen. We zullen onze feedback communiceren en kijken uit naar de verdere samenwerking.

Patrick

Bonjour Thibo

Nous sommes très satisfait du travail réalisé par vos équipes nous avons maintenant un aperçu de la pose des sidings c'est

très bien  la pose et sans défaut pour le moment pour l'intérieure également l'équipe des menuisiers réalise du trés bon travail (...)

Bien cordialement, Monsieur et Madame Morelle

Joris & Jacky

Goedemiddag, 

Vanmorgen stond ik op met de volgende gedachte in volle dankbaarheid: 25 jaar geleden dag op dag scheen de zon en bouwden jullie ploeg (ik dacht) één van de eerste woningen in België. Wij voelden ons mee met jullie pioniers van de stijl, ondanks wij enkel de ruwbouw en dakconstructie door jullie lieten plaatsen. Perfectie in werk en advies, afspraken die nagekomen werden, de juiste prijs kortom alles wat jullie deden hielp onze droom mee realiseren en nu 25 jaar later wonen we er nog steeds iedere dag erg graag, een echte thuis in onze stijl maar basis “Mi Casa”. Bedankt nogmaals, Joris en Jacky Brepoels-Lynen

René

Goedenavond, 

Bedankt voor de duidelijke info. Uit ervaring weet ik als het druk is en mensen vragen bijkomende uitleg dat dit soms een extra belasting is.

Proficiat voor jullie aanpak en visie!

Een voorbeeld voor de sector.

Ik laat het ook niet na om jullie aan te bevelen bij heel wat mensen!

Prettige avond.

Groeten,

René

SUIVEZ-NOUS