Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Nieuwbouwprojecten in Bailleul en Templeuve

Ga terug naar overzicht

Nieuwbouwprojecten in Bailleul en Templeuve

Ga terug naar overzicht

Uw Mi Casa-droom kan werkelijkheid worden!

In samenwerking met een notaris is Mi Casa terug met haar succesformule: vijf aan te kopen loten, met de mogelijkheid om er een unieke Mi Casa-woonst op te bouwen. We zijn niet aan ons proefstuk toe, want ook in Koksijde en Oostduinkerke bouwden we al kleinschalige verkavelingen.

Uiteraard kunt u deze realisaties volledig naar uw eigen smaak laten ontwerpen, maar Mi Casa zou Mi Casa niet zijn als we onze inspiratie al niet even de vrije loop hadden gelaten.

We maakten voor elk lot een aantal ontwerpen, zodat u meteen een concreet beeld krijgt van de opties en het bijhorende kostenplaatje. Ontdek de mogelijkheden.

Lot 1 Bailleul

Als u op zoek bent naar een nieuw, bijna energieneutraal huis, dan is deze woning misschien iets voor u. Mi Casa biedt deze prachtige villa van 247 m² in Cape Cod stijl te koop aan op een perceel van 3.140 m². Gelegen in een zeer rustig dorp, niet ver van de hoofdwegen, scholen en openbaar vervoer. Deze villa bestaat uit een kathedrale inkomhal, een woonkamer, een ingerichte keuken, 5 slaapkamers waaronder een master suite op de begane grond, 2 doucheruimtes, een wasruimte, een terras en een carport.

De grote erkers laten de woonkamers baden in het licht. Uitgerust met een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming. Zeer gunstige oriëntatie, west. Project onder de wet Breyne. Verkoop van de grond onder 12,5% registratierechten en de constructies onder 21% BTW.

Prijs: € 773.566,00.

Lot 2 Bailleul

Als u op zoek bent naar een nieuw, bijna energieneutraal huis, dan is deze woning misschien iets voor u. Mi Casa biedt deze prachtige villa van 180 m² in Cape Cod stijl te koop aan op een perceel van 2180 m². Gelegen in een zeer rustig dorp, niet ver van de hoofdwegen, scholen en openbaar vervoer. Deze villa bestaat uit een inkomhal, een woonkamer, een ingerichte keuken, 4 slaapkamers waaronder een master suite, 2 badkamers, een wasruimte en een terras.

De grote erkers laten de woonkamers baden in het licht. Uitgerust met een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming. Gunstige oriëntatie, westelijke oriëntatie. Project onder de wet Breyne. Verkoop van de grond onder 12,5% registratierechten en van de gebouwen onder 21% BTW.

Prijs: € 485.976,00.

Lot 3 Bailleul

Als u op zoek bent naar een nieuw, bijna energieneutraal huis, dan is deze woning misschien iets voor u. Mi Casa biedt u deze prachtige villa van 175 m² in Cape Cod stijl op een perceel van 960m². Gelegen in een zeer rustig dorp, niet ver van de hoofdwegen, scholen en openbaar vervoer. Deze villa bestaat uit een kathedraal hal, een woonkamer, een ingerichte keuken, 4 slaapkamers waarvan een master suite op de begane grond, 2 badkamers, een wasruimte, een terras en een carport.

De grote erkers laten de woonkamers baden in het licht. Uitgerust met een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming. Gunstige oriëntatie, westelijke oriëntatie. Project onder de wet Breyne. Verkoop van de grond onder 12,5% registratierechten en van de gebouwen onder 21% BTW.

Prijs: € 473.372,00.

Lot 4 Templeuve

Als u op zoek bent naar een nieuw huis dat bijna energieneutraal is, dan is deze woning misschien iets voor u. Mi Casa biedt te koop aan deze prachtige villa van 186 m² in Cape Cod stijl op een perceel van 1.312 m². Gelegen in een zeer rustig dorp, niet ver van de hoofdwegen, scholen en openbaar vervoer.

Deze lichte villa bestaat uit een kathedraal hal, een woonkamer, een ingerichte keuken, 3 slaapkamers waarvan een master suite, 2 badkamers, een terras en een grote garage gebruikt als een wasruimte. Uitgerust met een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming. Gunstige oriëntatie, westelijke oriëntatie. Project onder de wet Breyne. Verkoop van de grond onder 12,5% registratierechten en de gebouwen onder 21% BTW.

Prijs: € 505.341,00.

Lot 5 Bailleul

Als u op zoek bent naar een nieuw, bijna energieneutraal huis, dan is deze woning misschien iets voor u. Mi Casa biedt deze prachtige villa van 175 m² in Cape Cod stijl op een perceel grond van ongeveer 1450 m². Gelegen in een zeer rustig dorp, niet ver van de hoofdwegen, scholen en openbaar vervoer. Deze villa bestaat uit een kathedrale inkomhal, een woonkamer, een ingerichte keuken, 4 slaapkamers waaronder een master suite op de begane grond, 2 doucheruimtes, een wasruimte, een terras en een carport.

De grote erkers laten de woonkamers baden in het licht. Uitgerust met een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming. Gunstige oriëntatie. Project onder de wet Breyne. Verkoop van de grond onder 12,5% registratierechten en van de gebouwen onder 21% BTW.

Prijs: € 428.976,00.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×