Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP in Brakel

Ga terug naar overzicht

TE KOOP in Brakel

Ga terug naar overzicht

Buitenkans: nieuw te bouwen Mi Casa op een landelijk gelegen perceel in Brakel.

Dit mooie stuk bouwgrond van 5699 m² is rustig gelegen in een oase van groen met een aanliggende weide. Dé ideale plaats om de Mi Casa van jouw dromen te bouwen. Het ligt op een boogscheut van het centrum van Brakel en toch kan je profiteren van het omliggende platteland. In de straat is er heel weinig passage waardoor de rust is gegarandeerd. Bovendien is er een mogelijkheid tot bijbouwen van stalling met een oppervlakte van 40 m².

Vraagprijs grond: 220 000 euro. Mi Casa maakte alvast een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe een woning van 180 m² kan gerealiseerd worden.
 

De woning die wij voorstellen beschikt over een imposante inkom met open trap en een ruime leefruimte met open keuken. Er zijn 3 slaapkamers in deze woning aanwezig waarvan 1 met dressing en een eigen douchekamer. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen. 

Voor 342 796 euro heeft u uw Mi Casa van uw dromen. Deze prijs is exclusief keuken, garage, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create. 

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie waarvan de definitieve bepaling door de architect en de plaatselijke diensten dienen te gebeuren.  

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×