Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP in Sint-Idesbald

Ga terug naar overzicht

TE KOOP in Sint-Idesbald

Ga terug naar overzicht

Mi Casa woning in Cape Cod-stijl met ideale ligging

Altijd al gedroomd van een unieke Mi Casa op een uitstekend gelegen locatie aan de kust? Uw droom kan werkelijkheid worden!

In Sint-Idesbald staat een mooi perceel bouwgrond te koop met een oppervlakte van 822 m². Mi Casa bouwt er een unieke villa van 175 m². Hiervoor werkt Mi Casa samen met Century 21 Tackoen om de woning van uw dromen te realiseren.

Snel zijn is de boodschap, want de vraag is bijzonder groot naar dit type constructie. “Mi Casa biedt een onevenaarbare invulling aan het concept Sleutel-op-de-deur”, aldus Bram Delva, die eenzelfde project in Koksijde-Bad verwezenlijkte met Mi Casa.

U heeft het al door, dit gaat over een échte buitenkans. Het perceel omvat 822 m² en ligt op slechts 2 kilometer van zee en de winkels zijn prima bereikbaar.

De voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met toilet en open trap. De ruime salon en open leefkeuken genieten van veel lichtinval en uitzicht op tuin en terras. Een ruime berging is voorzien.

Op het gelijkvloers bevindt zich 1 slaapkamer met badkamer. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers met dressing (excl. kasten). Centraal ligt een badkamer met lavabo, bad, douche en afzonderlijk toilet. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.

Geïnteresseerd? Vraag gerust de plannen op!

Deze prachtige woning kost 304 950 euro, inclusief keuken ter waarde van 20 000 euro. De prijs van de grond bedraagt 350 000 euro. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.

Deze prijs is exclusief registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×