Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Uw eigen sfeervol interieur.

Uw eigen sfeervol interieur.

Stap voor stap naar uniek Colección-maatwerk

Eerste contact

In het kennismakingsgesprek verzamelen onze interieurarchitectes Liesbeth Deleu & Sophie De Bel zo veel mogelijk informatie om hun ontwerp volledig te kunnen aansnijden op de wensen van de klant. Via realisaties en inspiratiebeelden van de klant of zij wordt het voor hen al vrij snel duidelijk wat de gewenste stijl is. “Door die input voelen wij aan waar de klant naartoe wil. Het is een wisselwerking. Wij slaan meestal ter plaatse al aan het schetsen om het concreter te maken.”

Ontwerp en offerte

Nadien beginnen Liesbeth & Sophie aan het ontwerp en presenteren ze een offerte met gedetailleerde 3D-beelden per ruimte. Vervolgens vindt een tweede afspraak plaats waarin er verder gefinetuned wordt. Zij presenteren eveneens een moodboard waarin ze materialen en stoffen tastbaar voorstellen. “Het is een groeiproces. We zijn pas tevreden als de klant zich volledig kan vinden in het project. We zoeken naar de ideale match tussen het perfecte ontwerp en de mogelijkheden van de klant. Onze ontwerpen zijn stuk voor stuk 100% gepersonaliseerd. We maakten nog nooit tweemaal hetzelfde project.”

Goedkeuring klant

Bij eventuele wijzigingen wordt de offerte aangepast en opnieuw gepresenteerd aan de klant. Van zodra die de offerte goedkeurt, gaat het dossier naar Amelieke Meyfroot. Zij bewaakt de technische haalbaarheid van het project. Er is een continue communicatiestroom tussen Amelieke, Liesbeth & Sophie. Amelieke: “We zijn een geoliede machine. We koppelen vaak terug opdat ieder mogelijk probleem op voorhand wordt gedetecteerd en opgelost raakt. Liesbeth & Sophie ondersteunen het esthetische, ik het technische."

Opmeten en uitwerken productieplannen

Amelieke gaat ter plaatse opmeten. Daarna duurt het nog zo’n acht weken voor het maatwerk geproduceerd is. In die periode maakt Amelieke productietekeningen in het programma Corpus. Daarmee stuurt ze onze unieke en automatische CNC-machine aan, die garant staat voor minutieus precisiewerk. Van de machine gaat het naar de vakmannen die voor de finishing touch zorgen.

Plaatsing

Eenmaal alles klaar is, plaatst onze gespecialiseerde ploeg het maatwerk in de woning. Sophie: “Hét grote voordeel is dat wij onze bouwstijl tot in de puntjes onder de knie hebben. De plaatsing van het maatwerk wordt geïntegreerd met de afwerking van de woning. De atelierchef van het maatwerk waakt immers ook over de afwerkingsmaterialen van de bouw. Maatwerk van Mi Casa maakt de woning volledig af. Het is de laatste stap in de realisatie van uw droom(t)huis.”

Noot: Wenst u ook de Mi Casa-stijl te implementeren in uw woning? Neem dan contact op via micasa@micasa.be.

Ontdek de reportage over ons maatwerk.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×