Kijkwoning - Kijkwoning
Mi Casa kijkwoningen

Mi Casa kijkwoningen

Onze kijkwoning in Wortegem is te bezoeken iedere zondag, telkens van 13 u tot 17 of op afspraak.
Kw Mi Casa Exterieur 01

Kijkwoning in Wortegem

Omdat we beseffen dat u de aannemer van uw droom(t)huis niet kiest op basis van een website is er de kijkwoning in Wortegem. Die kijkwoning toont perfect waar Mi Casa elke dag naar streeft: topkwaliteit en unieke architectuur met een eigen filosofie.

Open: Onze kijkwoning in Wortegem is iedere zondag te bezoeken van 13 u. tot 17 u. of op afspraak.  

Adres: 9790 Wortegem, Oudenaardseweg 77

Zoals u weet, bouwt Mi Casa alles volledig op maat van de klant. Niettemin biedt Mi Casa een standaard type woning aan, genaamd 'Selección'. De nieuwe kijkwoning is op basis van de 'Selección Large'. Zo zal  u niet alleen de ruimte ervaren die de woning biedt, maar ook de gezelligheid en sfeer die zo typisch is voor een Mi Casa-woning. 

De woning is op enkele details na afgewerkt volgens ons basislastenboek zodat u overtuigd wordt van de standaard luxe-afwerking die Mi Casa aanbiedt.

Onze kijkwoning in Wortegem is iedere zondag open van 13 u. tot 17 u.
Onze kijkwoning in Wortegem is iedere zondag open van 13 u. tot 17 u.
020

Kijkwoning in Knokke

In de zomer van 2019 opende een nieuwe, unieke kijkwoning haar deuren in de Prins Karellaan in Knokke-Heist. Het is een samenwerking met verschillende partners, die toelaat om geïnteresseerden de mogelijkheden van de verschillende producten te tonen. 

De woning is allerminst een basisuitvoering, maar toont wel de veelzijdigheid van de stijlen en afwerkingen die met Mi Casa mogelijk zijn. Het ontwerp is van architect Luc Toelen. 

Deze woning is nog steeds te bezoeken, weliswaar op afspraak. 

Kws Sint Idesbald 13

Project in Sint-Idesbald

Niet alleen de kijkwoning in Knokke-Heist, maar ook een project in Sint-Idesbald wordt in 2019 een nieuwe blikvanger. De start van de ruwbouw startte in november 2018.  Het wordt een zeer moderne woning, met vrijhangende luifels die screens overbodig maken. De inrichting door de bouwheer wordt helemaal Scandinavische stijl.
Het zal andermaal duidelijk worden dat woorden als hedendaags en strak perfect te rijmen zijn met de voordelen van massieve houtbouw. De bouwheer zal met haar communicatiebedrijf "Victoria-agency.be" een unieke brochure maken. Foto's daaruit volgen rond de zomer volgend jaar op de website. 
De woning, overigens een ontwerp van Juno Architecten, wordt trouwens vanaf het najaar van 2019 in overleg met de bouwheer een aantal weekends opengesteld.

Nieuwe kijkwoning in Maldegem vanaf 2021

Ondanks de nieuwe kijkwoning in Wortegem, zijn er nu al plannen voor een volgende kijkwoning. Op een topligging in Maldegem, langs de E34, komt er een nieuwe woonst in zuivere Selección Large-uitvoering, volledig conform het basis lastenboek en de typische Mi Casa New England-stijl in het interieur. Langs buiten wordt het een combinatie van de typische Mi Casa-stijl op de voorgevel en een Pura (grote) raampartij op de achtergevel. 

De opening is gepland voor 2021. Zodra de kijkwoning daar (elke zondag van 13 u. tot 17 u.) open gaat, zal degene in Wortegem enkel nog te bezoeken zijn op afspraak.

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer