Kijkwoning - Kijkwoning
Mi Casa kijkwoningen

Mi Casa kijkwoningen

Onze kijkwoning in Wortegem is iedere zondag te bezoeken van 13 u. tot 17 u. of op afspraak. U vindt ons op Oudenaarseweg 77 in Wortegem.
Kw Mi Casa Exterieur 01

Kijkwoning in Wortegem

Omdat we beseffen dat u de aannemer van uw droom(t)huis niet kiest op basis van een website, is er de kijkwoning in Wortegem. Die kijkwoning toont perfect waar Mi Casa elke dag naar streeft: topkwaliteit en unieke architectuur met een eigen filosofie.

Open: Onze kijkwoning in Wortegem is iedere zondag te bezoeken van 13 u. tot 17 u. of op afspraak.  

Adres: 9790 Wortegem, Oudenaardseweg 77

Zoals u weet, bouwt Mi Casa alles volledig op maat van de klant. Niettemin biedt Mi Casa een standaard type woning aan, genaamd 'Selección'. De kijkwoning is op basis van de 'Selección Large'. Zo zal u niet alleen de ruimte ervaren die de woning biedt, maar ook de gezelligheid en sfeer die zo typisch is voor een Mi Casa-woning. 

De woning is op enkele details na afgewerkt volgens ons basislastenboek zodat u overtuigd wordt van de standaard luxe-afwerking die Mi Casa aanbiedt.

Onze kijkwoning in Wortegem is iedere zondag open van 13 u. tot 17 u.
Onze kijkwoning in Wortegem is iedere zondag open van 13 u. tot 17 u.

Coming soon: nieuwe kijkwoning in Maldegem

Mi Casa bouwt overigens een nieuwe kijkwoning. Op een topligging in Maldegem, langs de E34, komt er een nieuwe woonst in zuivere Selección Large-uitvoering. In tegenstelling tot onze realisatie in Wortegem is deze realisatie wel volledig conform het basislastenboek. Ook de typische Mi Casa New England-stijl wordt volledig doorgetrokken. 

Kunt u niet wachten om deze nieuwe kijkwoning te bezoeken? De opening is gepland in juli 2020. Zodra de kijkwoning open gaat, zal ze elke zondag tussen 13 en 17 uur te bezoeken zijn. Onze Selección Large in Wortegem zal dan enkel nog op afspraak te bezoeken zijn. 

020

Exclusieve villa in Knokke - enkel op afspraak

Sinds de zomer van 2019 hebben we ook een unieke Mi Casa-villa ter beschikking in Knokke-Heist. De woonst in de Prins Karellaan is een samenwerking met verschillende partners, die toelaat om de mogelijkheden van verschillende producten te tonen aan onze geïnteresseerden. 

De woning is allerminst een basisuitvoering en toont de veelzijdigheid van de stijlen en afwerkingen die met Mi Casa mogelijk zijn. Het ontwerp is van architect Luc Toelen. 

Deze woning vormt een meerwaarde in ons assortiment om te bezoeken. De eigenaar opent de deuren van deze villa nog af en toe voor een opendeurdag. Anders is deze Mi Casa enkel nog te bezoeken mits een tijdig vooraf gemaakte afspraak.

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer