Nieuws - "Wat een geluk dat ik Batibouw bezocht, zo ontdekte ik Mi Casa"
"Wat een geluk dat ik Batibouw bezocht, zo ontdekte ik Mi Casa"
31 januari 2020

"Wat een geluk dat ik Batibouw bezocht, zo ontdekte ik Mi Casa"

"Leven in mijn Mi Casa, dat bezorgt me elke dag opnieuw plezier. Wat een geluk dat ik jullie leerde kennen op Batibouw", aldus één van onze vele tevreden klanten. 

Mi Casa, dat is passie. Passie voor hout. Passie voor service. Passie voor vakmanschap... En passie voor ons topproduct: een thuis waar er altijd een vakantiegevoel heerst. Wie wil dat nu niet? Kom zeker langs op onze stand in Batibouw en dan kijken we samen met u wat er mogelijk is. U vindt ons in hal 4, standnummer 04553.

Mi Casa kan zelfs in de prijzen vallen!

Want ons ayous-muurprofiel werd geselecteerd voor de Eco Award. De uitmuntende stabiliteit en de verwaarloosbare krimpcoëfficiënt zorgen ervoor dat de zichtbare buitenlaag geen barsten vertoont bij veranderlijke luchtvochtigheid. Daarnaast is er het duurzame aspect. De grondstof komt uit plantagebossen met een duurzaam bosbeheer uit Afrika. Er geldt geen kapverbod. Ayous is hét Afrikaanse dennenhout bij uitstek en groeit snel terug. Het is dus met andere woorden een hernieuwbare grondstof. “Onze gelamelleerde ayous-muurbalk is zonder twijfel de referentie in de massieve houtbouw", aldus zaakvoerder Thibo Lidou.

Wilt u meer weten over ons productieproces en over onze woningen? Aarzel dan niet om eens te stoppen aan onze stand op Batibouw. We trekken met plezier tijd uit om u al uw vragen te beantwoorden. Van 29 februari tot 8 maart. Tot dan?

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer