Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

VERKOCHT: Buitenkans in Oostduinkerke.

Ga terug naar overzicht

VERKOCHT: Buitenkans in Oostduinkerke.

Ga terug naar overzicht

In een mum de deur uit: villa in Oostduinkerke.

Altijd al gedroomd van een unieke Mi Casa op een uitstekend gelegen locatie aan de kust? Het was zomaar mogelijk. In Oostduinkerke stond een mooi perceel bouwgrond te koop met een oppervlakte van 846 m². Mi Casa bouwt er een unieke villa van 175 m², mét carport. Snel zijn was de boodschap, want de vraag is bijzonder groot naar dit type constructie. Het lot was dan ook slechts twee weken na publicatie reeds verkocht. “Mi Casa biedt een onevenaarbare invulling aan het concept Sleutel-op-de-deur”, aldus Bram Delva, die eenzelfde project in Koksijde-Bad verwezenlijkte met Mi Casa.

In Oostduinkerke werkt Mi Casa samen met Century 21 Lahousse om de woning van uw dromen te realiseren. Concreet gaat het om twee loten bouwgrond, waarvan het eerste meteen de deur uit was.

Het gaat immers om een buitenkans. Het perceel omvat 846 m² en ligt op slechts 2,5 kilometer van de kustlijn van Oostduinkerke, de winkels zijn prima bereikbaar en toch is rust gegarandeerd. De bouwgrond ligt in de tweede bouwlijn en is toegankelijk via een private weg, waarmee het afgesloten is van de openbare weg met een tuinpoort.

Na eerder geslaagde projecten in Koksijde-Bad en De Panne keert Mi Casa terug met haar succesformule, ditmaal in Oostduinkerke. Een grondeigenaar verkoopt zijn grond via een makelaarsbureau en Mi Casa ontzorgt de potentiële koper door een professionele begeleiding op maat te garanderen en de woning van zijn/haar dromen te realiseren. “Een win-win-scenario, omdat er voor geen enkele betrokken partij risico aan verbonden is.” 

Het perceel bouwgrond ligt in de Guldenzandstraat in Oostduinkerke. Vraagprijs voor de grond bedraagt 339.000 euro. Mi Casa maakte alvast eveneens een voorontwerp om de mogelijkheden op een presenteerblaadje aan te bieden.

De voorgestelde woning kost 316.000 euro, keuken t.w.v. 20.000 euro reeds inbegrepen. Ook de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek is reeds inbegrepen. Deze prijs is exclusief registratierechten, BTW, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking, keuken,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? U vraagt het, wij realiseren het.

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Stuur een mailtje naar oostduinkerke@micasa.be of neem contact op met onze consulent Karen Deprez (0473 86 63 98).

Mi Casa, we don’t copy, we create

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×