Nieuws - CE goedkeuring maart 2017 : "ETA 13/0284 "
CE goedkeuring maart 2017 : "ETA 13/0284 "
03 april 2017

CE goedkeuring maart 2017 : "ETA 13/0284 "

Na de vele ontwikkelingen en optimalisaties de afgelopen 4 jaar, heeft Mi Casa een nieuwe Europese goedkeuring CE verkregen voor zijn product. 
Dit is niet alleen een bewijs van de kwaliteit voor de belgische klanten, maar zal  Mi Casa ook toelaten om verder te groeien in Europa. 

In Nederland wordt er reeds 1 woning per maand gerealiseerd met de licentiehouder "Mi Casa Nederland" die zeer professioneel gerund wordt door Perry Schoots en Arie Slagboom.

In de komende jaren wil Mi Casa de franse markt veroveren.

De laatste 4 jaar heeft Mi Casa hard gewerkt om zijn product verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Een voorbeeld daarvan is de optimalisatie van het productieproces van de muurbalken. Het resultaat is een uniek, geoctroieerd productieproces. Daar waar het verschil tussen de grondstof in Scandinavië en het eindproduct in België vroeger 10% was, is dit nu gereduceerd tot nog slechts 3,4%. Door fysische limieten tijdens het verlijmen, zagen en schaven, kan het verlies niet verder verminderd worden. Dat komt niet alleen Mi Casa en u als eindklant ten goede, ook de natuur vaart er wel bij.

Door de vele wijzigingen en optimalisaties, werd het tijd een nieuwe Europese goedkeuring aan te vragen voor het vernieuwde Mi Casa-product. Die goedkeuring CE werd verleend op 17 maart 2017. ( ETA 13/0284 )


VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer