Nieuws - Coming soon... Nieuwe kijkwoning in Maldegem
Coming soon... Nieuwe kijkwoning in Maldegem
15 januari 2020

Coming soon... Nieuwe kijkwoning in Maldegem

Wie sinds november langs de E34 in Maldegem passeerde, kan zijn ogen wel eens laten vallen hebben op een nieuwe werf. Met trots kunnen we onze splinternieuwe kijkwoning aankondigen in Maldegem. De opening is voorzien in juli, in de tussentijd blijft onze kijkwoning in Wortegem elke zondag open van 13 tot 17 uur.

Onze nieuwe kijkwoning in Maldegem wordt opnieuw een pareltje. Het wordt een toonbeeld van het DNA van Mi Casa. Volledig conform met het basislastenboek, zonder meerwerken dus. De typische Long Island-stijl wordt doorgetrokken en krijgt een Scandinavische touch of colour. Dit op een ideale ligging. Een bezoek kan perfect gecombineerd worden met een dagje zee.

Maldegem zal een extra dimensie bieden aan ons kijkwoningenaanbod. Kwaliteit, massieve houtbouw en luxe zijn woorden die Mi Casa en de nieuwe kijkwoning typeren. Op die manier krijgen onze geïnteresseerden een goed beeld van wat het Selección-plan nu precies inhoudt. Het heet een basisplan, aangezien dit ook gewoon een startpunt kan betekenen voor het uittekenen van uw eigen woning. Bij ons staat de klant centraal. U kiest hoe uw woning eruit zal zien. Wij gaan met potlood langs bij onze geïnteresseerden en starten zo nodig van scratch.

Opening voorzien midden 2020, volg onze sociale media voor updates

Maldegem geeft u de kans om het Mi Casa-gevoel in het echt te beleven. Met deze nieuwe kijkwoning schrijft Mi Casa een nieuwe bladzijde. De Selección-woning is er één waar iedereen zich thuis zal voelen. Aangezien we onze klanten altijd voornemen, zal het bouwproces van onze kijkwoning iets trager verlopen dan normaal.

In oktober begonnen we met de grondwerken. In november volgde dan de montage van de binnenmuren. Ondertussen is het gebouw al volledig waterdicht. Volg onze Instagrampagina om regelmatig een update te krijgen van het proces. We houden elke vooruitgang bij in onze Stories. Opening is voorzien midden 2020, we’ll keep you posted. Bent u geïnteresseerd om in een woning van Mi Casa te wonen? Of wilt u graag als eerste op de hoogte zijn van de opening? Vul dan ons contactformulier in en we laten het u als eerste weten als u Maldegem kunt bezoeken. 

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer