Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13 tot 17 u. of op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Onze kijkwoning is momenteel gesloten volgens de coronamaatregelen.

Ga terug naar overzicht

Onze kijkwoning is momenteel gesloten volgens de coronamaatregelen.

Ga terug naar overzicht

Sinds maandag 2 november gelden nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Concreet houdt dit voor de bouwsector in dat rondleidingen in toonzalen voor materiaalkeuzes, alsook rondleidingen in kijkwoningen tot nader order verboden zijn. Het lijdt dan ook geen twijfel dat Mi Casa voorlopig de deuren van haar kijkwoning in Maldegem sluit. De kijkwoning is tot nader order niet meer te bezoeken tussen 13 en 17 uur.

Wel is het nog toegelaten om afspraken te laten plaatsvinden in de kijkwoning om offertes en materialen te bespreken, zonder dat er dus een rondleiding gebeurt. Op die manier kan de veiligheid en de afstand ten allen tijde bewaard wanneer men zittend afspreekt. Dit is toegestaan volgens de Bouwunie. Op die manier kunnen bouwbedrijven hun dienstverlening aan hun klanten verder zetten. We zorgden in onze kijkwoning voor een glazen wand, het is verplicht om een mondmasker te dragen in onze kijkwoning, alsook de handen te ontsmetten voor een afspraak start. 

Ook is het nog toegelaten om ter plaatse bij klanten af te spreken, wanneer zij hiervoor openstaan. Bij Mi Casa dragen we de veiligheid van eenieder hoog in het vaandel. Afspraken kunnen nog, mits strikte naleving van de voorzorgsmaatregelen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×