Nieuws - EXCLUSIEF: Opendeurdag in ons atelier
EXCLUSIEF: Opendeurdag in ons atelier
28 februari 2020

EXCLUSIEF: Opendeurdag in ons atelier

Mi Casa is de referentie in België van de massieve houtbouw. Van kwalitatief hout naar uw droom(t)huis. Dat proces beheert Mi Casa tot in de puntjes. 

Sterker nog, bij ons vindt elke stap plaats in ons atelier in Waregem. Daar werkt ons specifiek opgeleid personeel om een zo kwalitatief mogelijk eindproduct af te leveren. Daarbij krijgen ze hulp van de meest technologische machines. We kunnen dus fier stellen dat onze productie Belgisch is.

Mi Casa is daarnaast trotse eigenaar van een exclusieve 6-assige CNC-machine. Via de computer wordt ze aangestuurd en ze helpt ons om fouten uit het productieproces te verwijderen. De machine is een echte aanrader om eens live bezig te zien.

Ontdek ons productieproces

Dus besloot Mi Casa om uit te pakken met een opendeurdag in ons atelier, gecombineerd met een opendeurdag in onze kijkwoning in Wortegem. Van ruw materiaal tot prachtige realisatie, met andere woorden. U krijgt een fantastische inblik in hoe ons productieproces in zijn werk gaat en kunt al uw vragen stellen aan enkele werknemers van Mi Casa. Ze zullen u met open armen ontvangen in ons atelier. 

Concreet: de opendeurdag vindt plaats op zaterdag 14 maart van 13 tot 17 uur. U bent van harte welkom in ons atelier (adres: Deerlijkseweg 218 in Waregem). Na een bezoek aan onze werksite, gaat het naar de kijkwoning in Wortegem, waar we u meer informatie bezorgen over het afgewerkte product en waar u kunt wegdromen van uw eigen droomwoning. Het adres van de kijkwoning is Oudenaardseweg 77, Wortegem.

Om alles in goede banen te leiden, vragen we u om in te schrijven op het contactformulier op onderstaande pagina. 

Concreet

  • Zaterdag 14 maart van 13 tot 17 uur. 
  • Atelier Mi Casa in Waregem: Deerlijkseweg 218, 8790 Waregem
  • Kijkwoning Mi Casa in Wortegem, Oudenaardseweg 77, 9790 Wortegem

Inschrijven via het formulier hieronder.

Schrijf je in voor een bezoek

Naam en voornaam zijn verplicht .
Een correct e-mailadres is verplicht .
Postcode is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht .
Aantal personen is verplicht.
Dit veld is verplicht.

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer