Nieuws - Hulste: nog 1 woning te koop
25 december 2016

Hulste: nog 1 woning te koop

De montage van de eerste woning in het project in Hulste is gestart in december 2016. De eerste woningen worden afgewerkt rond het bouwverlof 2017. 
Nog 1 woning is te koop. Voor meer info, kan je Karen contacteren via karen@micasa.be ofv 0473-866 398.

Het project in detail

  • Het project rechtstreeks van de aannemer verkocht. U zal als klant tijdens het bouwproces even goed en uitgebreid begeleid worden als elke andere Mi Casa-klant. De keuze van de materialen verloopt via onze consulente, de uitvoering wordt in goede banen geleid door onze eigen werfleider.
  • De combinatie van een architectuur die in het oog springt, het gebruik van zeer hoogwaardige en onderhoudsvrije materialen, een unieke uitstraling met oprit en tuinen en de kleinschaligheid van het project maakt de 7 woningen stuk voor stuk uniek. Zelfs de brievenbus en de deurbel worden door Mi Casa in het project voorzien. Zo wordt aan het project ook tot in de kleinste details bijzondere aandacht besteed.
  • De ligging maakt ze alleen nog maar beter. Gelegen in het centrum, dichtbij winkels en met een school op wandelafstand, genieten alle woningen van een ideale ligging in Hulste, niet alleen voor jonge gezinnen maar even goed voor oudere echtparen die nog niet onmiddellijk naar een appartement willen trekken.
  • Eens de werken klaar zijn, wordt de straat en alle infrastructuur overgedragen aan de gemeente. Dat betekent m.a.w. achteraf geen woonerfkosten zijn. Alle onderhoud wordt immers door de gemeente verzorgd. Ook bijvoorbeeld het huisvuil wordt aan de deur opgehaald. Ondanks de uitstraling van het project als woonerg, geniet u toch ten volle van alle diensten die u in een andere zou hebben.
  • De percelen grond variëren tussen de 120 en 320 m2. De woonoppervlaktes van de woningen liggen tussen de 130 en 155 m2, zonder daarbij de inrichtbare zolders in rekening te brengen. 3 woningen beschikken over een carport met fietsenberging, 3 woningen over een garage.

Filosofie

Bij Mi Casa vinden we dat een project met onze naam iets uniek moet zijn.

Dat begint volgens ons met een goede ligging, centraal gelegen. Op die ligging wordt dan gekozen voor een mooie architectuur, die het perfecte evenwicht vormt tussen de Mi Casa-esthetiek en het projectkarakter van de woningen.

Op vlak van materiaalkeuze wordt geopteerd voor hoogwaardige afwerkingen, zonder onderhoud en dit op elk niveau van de woning. De ramen zijn in PVC. De gevelafwerking is met een onderhoudsvrije gevelsteen voor het metselwerk, Eternit sidings voor de beplanking, afzelia blokkaders voor de afwerking aan de ramen en Rockpanel spondes voor de juiste accenten van de Mi Casa-gevel. Ook op alle andere vlakken, zowel binnen als buiten, wordt steeds voor duurzame materialen gekozen. Op die manier wordt een blijvende verzorgde uitstraling van het project gegarandeerd voor de toekomst.

Naast de unieke architectuur en de specifieke materiaalkeuzes, zorgen ook de tuin, de oprit, de keuze van de bestrating in klinkers met groenzones en het algemeen kader voor een prachtige uitstraling van het project in zijn geheel. Dat maakt dat niet alleen aan elke woning afzonderlijk bijzondere aandacht wordt besteed maar dat ook het project in zijn globaliteit de naam Mi Casa waardig is. 

Bovendien zal ook de kleinschaligheid van het project veel mensen bekoren. De sfeer in het project is uniek, net zoals in het project van 9 woningen op onze vorige productiesite in Waregem.

Omdat niet alleen het project, maar ook elke woning afzonderlijk van uitzonderlijk niveau moet zijn, wordt ten slotte ook aan de energiezuinigheid van de woningen bijzondere aandacht besteed. Zo kunnen we stuk voor stuk woningen afleveren die niet alleen mooi zijn, maar ook laag-energie.

De juiste investering

De combinatie van een architectuur die in het oog springt, het gebruik van zeer hoogwaardige en onderhoudsvrije materialen, een unieke uitstraling en de kleinschaligheid van het project zorgt ervoor dat de projecten zich uitstekend lenen tot investeringen op lange termijn. Men zal vaststellen dat een Mi Casa-woning héél vlot verhuurt, vaak met een merkbare hogere verhuurprijs dan een pand van een vergelijkbare oppervlakte.

Door de specifieke keuze van gebruikte afwerkingsmaterialen wordt men als potentiële investeerder nooit geconfronteerd met onvoorziene onderhoudskosten. Bovendien zal de architectuur langs buiten en de unieke sfeer langs binnen ervoor zorgen dat u gerust kunt zijn dat uw verhuurwoning steeds ook daadwerkelijk verhuurd zal worden. Dat betekent dat – ondanks het feit dat de verhuurprijs per maand t.o.v. de initiële aanschafwaarde niet veel hoger zal liggen dan een pand van vergelijkbare oppervlakte – het rendement finaal zeer gunstig zal zijn t.o.v. wat u elders in de verhuurmarkt zou realiseren.

Het is niet zomaar dat reeds verschillende van onze bestaande Mi Casa-klanten investeerden in één van onze vorige projecten (Overijse, Waregem, …). Bovendien gebeurt het jaarlijks meer dan één keer dat we een woning mogen bouwen voor een nieuwe klant die de woning dan later uitsluitend verhuurt. Het toont aan dat het rendement op lange termijn bijzonder interessant is.

Voor dit specifieke project kunt u via onze consulente steeds de correcte info krijgen m.b.t. de verhuurprijzen voor een specifieke woning. 

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer