Nieuws - Jurgen en Anneke openen "Morris" in hun Mi Casa-woning.
06 juli 2018

Jurgen en Anneke openen "Morris" in hun Mi Casa-woning.

Na 16 jaar als parketteur samengewerkt met Mi Casa, starten Jurgen en Anneke hun nieuwe zaak "Morris-Coffee&Craft" te Ruddervoorde.

Vercaemst Jurgen en Ann

Anneke en Jurgen starten hun nieuwe activiteit

"Willton is sinds vele jaren vaste onderaannemer voor het leveren en plaatsen van parket. Eerder dit jaar hebben de oprichters de fakkel doorgegeven aan Didier Be Haegel. Anneke en Jurgen hadden de parketzaak 16 jaar eerder opgericht. Willton is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de parketwereld. 

In 2015 bouwden ze hun eigen Mi Casa-woning, aan de overkant van het kruispunt van waar Willton is gevestigd, toen al met het idee om er later een nieuwe activiteit te starten. Het resultaat mag er zijn: Morris - Coffee & Crafts.  Bij Morris heeft alles een verhaal. De koffie, de thee en tisanes, de tasjes waaruit u drinkt, de kalligrafie, het interieur, alles is stuk voor stuk het resultaat van ambacht, bezieling en authenticiteit. 

Iedereen is er ten allen tijde welkom om de typische Mi Casa sfeer op te snuiven bij een lekkere koffie of thee.

Vercaemst Dsc 7904

"Morris" is ook een prachtige b&b .

Het is bovendien ook de perfecte locatie om eens in een Mi Casa-kamer te slapen. Morris is immers ook een b&b, volledig ingericht alsof Mi Casa het zelf zou hebben gedaan.

Meer info omtrent de verschillende mogelijkheden vindt u op hun website: http://www.morriscoffeeandcrafts.be."

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer