Nieuws - Mi Casa heropent de deuren van de kijkwoning in Wortegem
Mi Casa heropent de deuren van de kijkwoning in Wortegem
06 mei 2020

Mi Casa heropent de deuren van de kijkwoning in Wortegem

Mi Casa bereidt de herstart van de bezoeken in onze kijkwoning voor. Vanaf 11/05 bieden we daarom via reservatie een gepersonaliseerde rondleiding aan. Uniek, volledig op maat en met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen.Boek snel uw bezoek via deze link.

Plan uw bezoek

Zoals door de overheid bekend gemaakt, kunnen wij u vanaf maandag 11 mei opnieuw verwelkomen in onze kijkwoning in Wortegem.

Om u het meest efficiënt te kunnen helpen en omdat we veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel dragen, vragen we u om via onderstaand boekingssysteem een afspraak in te plannen.

Reserveer uw bezoek!

In de nabije toekomst zullen we immers met volledig gepersonaliseerde rondleidingen werken, waarbij u de kijkwoning boekt voor een privébezoek met een consulent. Zo kunt u in alle rust het Mi Casa-gevoel in het echt beleven en kunt u al uw vragen aan de consulent stellen. 

Klassevol exterieur: moderne uitstraling, excellente kwaliteit

Onze kijkwoning in Wortegem blijft een parel. Een uniek tuinontwerp gecombineerd met een klassevolle gevel. De grote raampartijen achteraan geven de woning een moderne uitstraling. Dankzij de ramen heeft u in de leefruimte zicht op de uitgestrekte vergezichten.
Kortom: een must visit!

Uitnodigend interieur: laat u onderdompelen in een warme sfeer

Mi Casa zorgt niet alleen voor excellent buitenschrijnwerk. We bieden onze klanten immers ook bijpassend maatwerk aan. De kijkwoning in Wortegem is een toonbeeld van de pracht en praal die Colección in petto heeft. Ontdek de verschillende mogelijkheden! Interieurarchitecte Sophie begeleidt u graag in de zoektocht naar het perfecte maatwerk.

Samen tegen COVID-19

Mi Casa hecht veel belang aan de maatregelen om besmetting met het coronavirus tegen te gaan. Daarnaast vinden we het belangrijk om ons steentje aan de economie bij te dragen. Daarom melden we met trots dat we onze activiteiten continu konden verder zetten. Als een van de weinige bouwfirma's hebben we geen moment stil gelegen. 

Hoe we dat deden? Door de maatregelen van de overheid zo goed mogelijk op te volgen. Vanaf de aankondiging faciliteerden we thuiswerk. Voor wie dat niet mogelijk was, namen we eveneens voorzorgsmaatregelen om de gezondheid van onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen: we voorzagen beschermend materiaal en hamerden op het belang van social distancing op de werven en in het atelier. Het deed ons veel plezier om iedereen gepassioneerd te zien doorgaan. Ook nu blijven we inzetten op de veiligheidsmaatregelen terwijl we volop verder werken. Want samen bouwen we uw droom(t)huis!

​​Een-op-een rondleiding

Ook voor het bezoek van de kijkwoning nemen we veiligheidsmaatregelen. Daarom vragen we om maximaal met twee een bezoek te boeken. Met de consulent erbij zullen er dus altijd maximaal drie mensen in de kijkwoning aanwezig zijn.

Om elke geïnteresseerde ruimschoots met een privébezoek van onze kijkwoning te laten genieten, veranderen we de openingsuren. Vanaf volgende week maandag (11/05) is onze kijkwoning elke dag open. Bezoeken kan van 7 uur tot 21 uur. Ook hier met aandacht voor alle veiligheidsmaatregelen. Reserveren kan via deze link.

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer