Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13 tot 17 u. of op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Mi Casa opent de deuren in haar exclusieve kijkwoning in Knokke.

Ga terug naar overzicht

Mi Casa opent de deuren in haar exclusieve kijkwoning in Knokke.

Ga terug naar overzicht

Eindelijk is het zo ver. Na meer dan anderhalf jaar mogen we u opnieuw van harte welkom heten op een Mi Casa-opendeurdag. Om dat te vieren, starten we met een knal. In het weekend van 4 en 5 september openen we de deuren van onze exclusieve kijkwoning in Knokke.  

In 2020 zouden we uitpakken met een reeks opendeurdagen. De Covid-crisis maakte er korte metten mee, maar uitstel is geen afstel. Starten doen we met een beauty. Deze woning in Knokke werd gerealiseerd in 2019. Het is een parel die de veelzijdigheid in afwerking tentoonstelt en werd dus allerminst gerealiseerd in een basisuitvoering. Integendeel, het is een uniek landelijk juweeltje dat perfect thuishoort in het landschap van Knokke Zoute.

Op zaterdag 4 en zondag 5 september openen we de deuren van deze woning tussen 10-17 uur. Omwille van de huidige Covid-situatie en om zicht te hebben op het aantal bezoekers vragen we om vooraf een afspraak aan te vragen. Stuur een mailtje naar kijkwoning@micasa.be met uw gewenste dag, tijdsindicatie, aantal personen, postcode en gsm-nummer. Wij contacteren u vervolgens om de afspraak vast te leggen.

Ik wens graag langs te komen.

Ongeduldig? Ontdek meer foto's van deze parel.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×