Nieuws - Mi Casa opent op 6 juni nieuwe kijkwoning in Maldegem
Mi Casa opent op 6 juni nieuwe kijkwoning in Maldegem
02 juni 2020

Mi Casa opent op 6 juni nieuwe kijkwoning in Maldegem

Het is met gepaste trots dat Mi Casa een gloednieuwe kijkwoning in Maldegem opent. Vanaf zaterdag 6 juni zal de kijkwoning elke dag op afspraak te bezoeken zijn. De vraag om onze nieuwe parel te bezoeken is groot, maar we bieden graag aan elke geïnteresseerde de kans om de kijkwoning in het echt te bezoeken. Vraag uw afspraak aan via deze link.

Pure klasse, warme uitstraling

Mi Casa is klaar om een nieuwe bladzijde in zijn geschiedenis te schrijven. De kijkwoning is een Selección 180, volledig conform het basislastenboek en dus zonder meerprijzen. Een toonvoorbeeld van onze gekende New England-stijl. Topkwaliteit, milieuvriendelijk en oogverblindend mooi. De pure klasse van Mi Casa, met een knipoog naar een van onze eerste kijkwoningen: het blauwe huis in Izegem. Kortom: Mi Casa ten voeten uit. Dat wilt u toch ook zien? 

De vraag om onze nieuwe parel te bezoeken is groot, maar we bieden u graag de kans om onze kijkwoning in het echt te beleven. We werken volledig op afspraak. Vraag via deze link uw favoriete moment aan en dan reserveren we de kijkwoning voor u. Op elk moment zullen er maximaal vier bezoekers rondgeleid worden. Tot snel?

Een knap staaltje architectuur en dito interieur

De nieuwe kijkwoning biedt u de kans om inspiratie op te doen voor uw droomproject. We verwelkomen u in een lumineuze, moderne en warme sfeer.

Het concept is een prachtig voorbeeld van het Mi Casa Selección-plan, dat kwaliteit, massieve houtbouw en hedendaagse luxe bundelt in een totaal-service. Aan deze modelwoning hangt een uiterst precies prijskaartje, zonder onaangename verrassingen. Voor de inrichting werkten we samen met Scapa Home. U kunt dus evenzeer inspiratie opdoen voor de aankleding van uw woning. Wenst u langs te komen? We zullen u met plezier ontvangen.

Bezoek op maat

Mi Casa bleef verder bouwen aan de toekomst, ook tijdens de moeilijke COVID-19-periode. Als een van de weinige bouwfirma's hebben we geen moment stil gelegen. We leverden woningen op, verkochten nieuwe realisaties en zorgden ervoor dat onze kijkwoning in Maldegem ook tijdig klaar geraakte.

We openen zelfs een maand vroeger dan voorzien! Zo kunnen we garanderen dat elke geïnteresseerde ruimschoots via een privébezoek van onze nieuwe parel zal kunnen genieten. Iedereen zal de kans krijgen om onze kijkwoning in optimale en veilige omstandigheden te ontdekken. We zijn elke dag open. Tijdens de week kunt u van 10 tot 18 uur een afspraak boeken en in het weekend van 10 tot 16 uur. Reserveren kan via deze link.

Want Mi Casa bouwt aan de toekomst.

We don't copy, we create.

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer