Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13 tot 17 u. of op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Mi Casa opent de deuren in Wortegem

Ga terug naar overzicht

Mi Casa opent de deuren in Wortegem

Ga terug naar overzicht

Heeft u het gemist om onze evenementen te bezoeken? Niet getreurd, want we zijn terug. Op zondag 20 juni kunt u zich vergapen aan onze voormalige kijkwoning in Wortegem. In volle Covid-periode verkasten we naar een nieuwe kijkwoning in Maldegem, zonder dat een groot afsluitevenement mogelijk was. Het lijkt ons dan ook niet meer dan gepast om in Wortegem onze allereerste opendeurdag voor de komende jaren te organiseren. Droom even weg bij onderstaande video.

De woning is ondertussen bewoond, maar speciaal voor Mi Casa openen de eigenaars nu toch nog eens de deuren! Omwille van de nog steeds aanwezige Covid-crisis, is een bezoek enkel mogelijk mits een vooraf gemaakte afspraak. Stuur ons een mailtje om ons te laten weten dat u geïntereseerd bent, met toevoeging van uw telefoonnummer. Zo kunnen we snel schakelen.

De vraag om deze parel in Wortegem nog eens te bezoeken bleef het afgelopen jaar immers groot. Deze realisatie vormt het startpunt van onze Pura-stijl, onze modernere variant. Geniet even mee van enkele foto's.

Het mag dus duidelijk zijn, dit is een must-see. Vraag vandaag dus nog je afspraak aan om zeker te zijn van een bezoek op zondag 20 juni.

Ik wil deze parel bezoeken!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×