Nieuws - Roeselare: project van 3 appartementen
25 december 2016

Roeselare: project van 3 appartementen

Na Overijse in 2015, startte Mi Casa in 2016 opnieuw de constructie van een appartementsgebouw, dit keer met 3 appartementen in Roeselare.

Het project in detail

  • Het project wordt rechtstreeks van de aannemer verkocht. U zal als klant tijdens het bouwproces even goed en uitgebreid begeleid worden als elke andere Mi Casa-klant. De keuze van de materialen verloopt via onze consulente, de uitvoering wordt in goede banen geleid door onze eigen werfleider.
  • De combinatie van een architectuur die in het oog springt, het gebruik van zeer hoogwaardige en onderhoudsvrije materialen, een unieke uitstraling en de kleinschaligheid van het project maakt de 3 appartementen stuk voor stuk uniek. Zelfs het schilderwerk wordt door Mi Casa in het project voorzien. Zo wordt aan het project ook tot in de kleinste details bijzondere aandacht besteed.

De ligging maakt ze alleen nog maar beter. Gelegen nabij het centrum, dichtbij winkels en met een school en ziekenhuis op wandelafstand, genieten alle appartementen van een ideale ligging in Roeselare, volledig zuid gericht, niet alleen voor jonge gezinnen maar even goed voor oudere echtparen die nog niet naar een service flat willen trekken.

Filosofie

Bij Mi Casa vinden we dat een project met onze naam iets uniek moet zijn.

Dat begint volgens ons met een goede ligging, centraal gelegen. Op die ligging wordt dan gekozen voor een mooie architectuur, die het perfecte evenwicht vormt tussen de Mi Casa-esthetiek en het projectkarakter van de appartementen.

Op vlak van materiaalkeuze wordt geopteerd voor hoogwaardige afwerkingen, zonder onderhoud en dit op elk niveau van het appartement. De ramen zijn in paddouck. De gevelafwerking is met een onderhoudsvrije gevelsteen voor het metselwerk, blokkaders voor de afwerking aan de ramen en paddouck spondes voor de juiste accenten van de Mi Casa-gevel. Ook op alle andere vlakken, zowel binnen als buiten, wordt steeds voor duurzame materialen gekozen. Op die manier wordt een blijvende verzorgde uitstraling van het project gegarandeerd voor de toekomst.

Naast de unieke architectuur en de specifieke materiaalkeuzes, zorgen ook de oprit en het algemeen kader voor een prachtige uitstraling van het project in zijn geheel. Dat maakt dat niet alleen aan elk appartement afzonderlijk bijzondere aandacht wordt besteed maar dat ook het project in zijn globaliteit de naam Mi Casa waardig is. 

Bovendien zal ook de kleinschaligheid van het project veel mensen bekoren. De sfeer in het project is uniek, net zoals in het project van 6 appartementen in Overijse, dat in mei 2016 werd opgeleverd.

Omdat niet alleen het project, maar ook elk appartement afzonderlijk van uitzonderlijk niveau moet zijn, wordt ten slotte ook aan de energiezuinigheid van de appartementen bijzondere aandacht besteed. Zo kunnen we stuk voor stuk appartementen afleveren die niet alleen mooi zijn, maar ook laag-energie.

De juiste investering

De combinatie van een architectuur die in het oog springt, het gebruik van zeer hoogwaardige en onderhoudsvrije materialen, een unieke uitstraling en de kleinschaligheid van het project zorgt ervoor dat de projecten zich uitstekend lenen tot investeringen op lange termijn. Men zal vaststellen dat een Mi Casa-appartement héél vlot verhuurt, vaak met een merkbare hogere verhuurprijs dan een pand van een vergelijkbare oppervlakte.

Door de specifieke keuze van gebruikte afwerkingsmaterialen wordt men als potentiële investeerder nooit geconfronteerd met onvoorziene onderhoudskosten. Bovendien zal de architectuur langs buiten en de unieke sfeer langs binnen ervoor zorgen dat u gerust kunt zijn dat uw verhuurappartement steeds ook daadwerkelijk verhuurd zal worden. Dat betekent dat – ondanks het feit dat de verhuurprijs per maand t.o.v. de initiële aanschafwaarde niet veel hoger zal liggen dan een pand van vergelijkbare oppervlakte – het rendement finaal zeer gunstig zal zijn t.o.v. wat u elders in de verhuurmarkt zou realiseren.

Het is niet zomaar dat reeds verschillende van onze bestaande Mi Casa-klanten investeerden in één van onze vorige projecten (Overijse 6 appartementen, Waregem 9 woningen, …). Bovendien gebeurt het jaarlijks meer dan één keer dat we een woning mogen bouwen voor een nieuwe klant die de woning dan later uitsluitend verhuurt. Het toont aan dat het rendement op lange termijn bijzonder interessant is.

Voor dit specifieke project kunt u via onze consulente steeds de correcte info krijgen m.b.t. de verhuurprijzen voor een specifiek appartement. 

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer