Nieuws - TE KOOP: verfijnde Mi Casa op bouwgrond in De Panne
TE KOOP: verfijnde Mi Casa op bouwgrond in De Panne
26 juni 2020

TE KOOP: verfijnde Mi Casa op bouwgrond in De Panne

Jouw eigen Mi Casa, op wandelafstand van de kust en in een oase van rust in De Panne? Het kan, als u snel bent. Want dit uniek perceel bouwgrond met dito villa is erg gegeerd. 

In De Panne is er een fantastisch perceel grond te koop, gecombineerd met de verfijnde architectuur van een Mi Casa-villa. Het rustig gelegen stuk bouwgrond bevindt zich in de Westhoek-verkaveling in De Panne. De oppervlakte bedraagt 1.253 m². Dit gunstig georiënteerd hoekperceel bevindt zich in een doodlopende straat op 300 meter van het strand en het Esplanadeplein. Het is bestemd voor villabouw. Buitenkans! 

Ideaal dus voor een Mi Casa. Want Mi Casa, dat is design. Bij ons is creation key. We sloegen meteen aan het ontwerpen en toverden onderstaande visualisatie uit de bus. Een complete, unieke en kwaliteitsvolle villa die perfect in de omgeving past.


Dit ontwerp is echter een voorstelling. Het is uiteraard mogelijk om hiervan af te wijken. Wenst u graag meer informatie rond het kostenplaatje? Contacteer ons en dan bezorgen we u het uitgebreide lastenboek.

De bouwgrond kost € 399.000 euro. Indien u wenst af te wijken van de voorgestelde visualisatie, creëren we volledig op maat van uw wensen een nieuw ontwerp. Bij Mi Casa staat u nooit voor verrassingen. U krijgt er natuurlijk meteen een gepersonaliseerde offerte bij. 

Klinkt een villa op wandelafstand van de kust als muziek in de oren? Aarzel dan niet en vraag hier meer informatie aan. Of bezoek onze kijkwoning in Maldegem om de Mi Casa sfeer in alle rust te ontdekken. Elke zondag tussen 13 en 17 uur open of vraag hier uw privéafspraak aan. 

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer