Onze publiciteit - Personeel
Ons Personeel

Ons Personeel

Sommigen onder hen gingen bij ons aan de slag nadat ze eerst met ons bouwden, anderen volgden de meer logische weg.

Voortaan werken ze niet enkel meer in de Mi Casa-sfeer, maar komen ze er ook letterlijk in thuis. Intussen bouwden reeds meerdere medewerkers aan hun Mi Casa-thuis. Sommigen zelfs twee keer.
Hieronder vindt u een overzicht van het personeel dat dagelijks geniet  van zijn Mi Casa - woning.

2020 - Technisch tekenaar Jonathan

Jonathan, al vele jaren technisch tekenaar, verantwoordelijk voor het uittekenen van de productieplannen van de woningen, zal dit jaar zijn eigen Mi Casa-woning bouwen. Het wordt een variante op de Seleccion. Uiteraard tekent hij zelf zijn woning, ook het bedienen van de 6-assige cnc zal hij voor zelf doen. Zodra gemonteerd, plaatsen wij de foto's op de website.

2019 - Consulent Pascal

In 2019 besloot onze consulent Pascal om zijn eigen Mi Casa te bouwen. Eerder kocht hij een bestaande Mi Casa op het woonerf in Waregem, maar na gezinsuitbreiding wilde Pascal nu ook zijn eigen droom(t)huis bouwen, uiteraard met Mi Casa. 

2018 - Zaakvoerder Thibo

Het orderboek van Mi Casa was goed gevuld, al tot maart 2019 (eind februari 2018). Drie van de projecten in 2018 zijn voor eigen medewerkers van Mi Casa.

Zo bouwde zaakvoerder Thibo zijn droomwoning in Wortegem-Petegem. Van 2018 tot de zomer van 2020 elke zondag te bezoeken tussen 13 en 17 uur, daarna enkel nog op afspraak.

Hendrika

2014 - Consulente Hendrika

Hendrika realiseerde haar Mi Casa-woning in 2014 en werd zodanig overtuigd door onze firma en knowhow, dat ze een jaar later als consulente startte voor Mi Casa.

KWWSmoorken

2011 - Consulent Pascal

Pascal was toen als projectleider enorm gepassioneerd door Mi Casa en dus kocht hij zijn huis in het woonerf van Waregem. Pascal werd steeds meer gebeten door ontwerp en interieur en dus zette hij in 2015 de stap naar consulent voor Mi Casa. Hij zou vervolgens nog eens bouwen met Mi Casa.

KWIzegem10 Site2017

2008 - oprichter Jean-Luc

Als oprichter is het natuurlijk evident dat wij in een Mi Casa wonen. Na het Blauwe Huis in Izegem, wilde Jean-Luc opnieuw naar zijn roots: wonen in Brugge. Daarom heeft hij in 2008 een Mi Casa gebouwd bovenop een bestaande appartementsgebouw.

Tijdloos2010 11

2007 - consulente Nadine

Nadine was gedurende 9 jaar consulente bij Mi Casa, nadat zij haar tweede woning met Mi Casa had gerealiseerd. Wegens gezondheidsproblemen heeft zij tijdelijk haar activiteit stopgezet. Mi Casa is blij opnieuw op haar  te mogen rekenen als consulente sinds mei 2017.

Karen Img 3164

2007 - consulente Karen

Na een aantal jaar bij Mi Casa werkzaam te zijn, bouwde Karen haar eigentijdse woning in 2006.
Na haar ervaring als projectleider, zette zij in 2010 de stap naar consulente.

Katrien Img 3635

2005 - HR-verantwoordelijke Katrien

Katrien, onze verantwoordelijke voor personeel en veiligheid, realiseerde haar Mi Casa in 2004. 

2003 - Oprichter Jean-Luc

In 2003 bouwde oprichter Jean-Luc een villa in Marbella. 

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer