Onze publiciteit - Onze Onderaannemers
Onze Onderaannemers

Onze Onderaannemers

Verschilllende van onze onderaannemers werken niet alleen aan een Mi Casa-huis van klanten, ze hebben nu zelf hun eigen Mi Casa thuis.

2018 - Danny

Darodak,  onze vaste zink- en dakwerker sinds meer dan 15 jaar , heeft nu ook zijn Mi Casa-woning gebouwd, en dit  op zijn bestaande atelier.
Opnieuw het beste bewijs van onze  kwaliteit van woonkwaliteit en ook een mooi voorbeeld van de veelzijdigheid van de massieve houtbouw van Mi Casa.

Fot 0930 Copy

2016 - Johan Vergote

Reeds vele jaren is Johan vaste onderaannemer van de grondwerken en funderingen voor Mi Casa. Ondanks zijn achtergrond in beton en bakstenen, wilde hij voor zichzelf een massief houten woning van Mi Casa in plaats van een stenen huis.
Na lang wachten op de vergunning, werd de woning gerealiseerd in 2016. 

Vercaemst Fot 0716

2015 - Willton

Onze parketeur Willton realiseerde zijn Mi Casa - woning in 2015. De geslaagde kleurencombinatie geeft de woning een exclusief karakter.

Vanhoutt Emelgem 32 Copy

2013 - Dominique Vanhout

Hij is een onderaannemer schrijnwerk voor plaatsen van beplanking en terrassen. Hij realiseerde zijn eigen woning in Emelgem-Izegem. De woning maakt deel uit van een project van 4 schakelwoningen die Dominique in de nabije toekomst wenst te realiseren.

Het werd een zeer moderne woning, volledig in crepi. Het is een bewijs dat Mi Casa alle stijlen aan kan.

Fot 0977

2013 - Gregory Bataille

Reeds van bij de start van Mi Casa verzorgen zijn een groot deel van de dakwerken.  Gregory, de zoon, zet die activiteiten verder en realiseerde zijn Mi Casa-woning in 2013.

Vandewalle 0892

2013 - Luc Vandewalle

Luc is sinds vele jaren huisleverancier bij Mi Casa voor alle metaal.
Het was al lang de wens om hun Mi Casa te realiseren in de Ardennen. Bij toeval werd een mooi stuk grond gevonden in Oizy en werd de droom werkelijkheid.
Ook de kinderen en kleinkinderen vinden het er fantastisch verblijven.

Fot 0021

2013 - Hendrik Maes

Vele jaren was Hendrik actief als aannemer funderingen. Na de ervaring van een Mi Casa te bewonen als hun weekendverblijf in Barvaux , wensten zij hun nieuwe woning opnieuw met Mi Casa te realiseren. Nu op rust, kunnen zij terecht genieten van hun landelijke Mi Casa.

Img 3690

2011 - Frederik Dekoninck

Als onderaannemer chape en eigenaar van een bestaande woning, was het de wens om er een volledig Mi Casa - interieur van te maken. Samen met hun binnenhuisarchitect werd er voor een gezellige woonsfeer gezorgd. Reeds in 2002 had Frederik een Mi Casa-appartement bovenop zijn bedrijfsruimte gebouwd.

Album 111 Sized Img 1445 Copy

2009 - Frans Populier

Onderaannemer vloerder - reeds actief bij Mi Casa sinds 1995.
Ondertussen doet Frans het rustiger aan maar de 2 zonen doen de zaak verder en doen nagenoeg alle vloerafwerking voor Mi Casa met een ongelooflijke passie voor kwaliteit.

Album 109 Sized Img 1423

2009 - Steven Verbeke

Als loodgieter actief voor Mi Casa. 
Toen de wens er was om een eigen woning te realiseren werd er zonder twijfel gekozen voor Mi Casa. Resultaat was op het gelijkvloers een kinderdagverblijf voor zijn echtgenote en erboven een aangename woonsfeer voor het gezin.

Album 110 Sized Img 1412

2008 - Hendrik Maes

Als onderaannemer funderingen heeft Hendrik voor zijn vakantieverblijf in Barvaux gekozen om dit met Mi Casa te realiseren. Gezelligheid, woonsfeer en een goede isolatie in de koude Ardennen stonden voor Hendrik voorop.

Dekoninck H1 Y5996

2007 - Geert Dekoninck

Bij het realiseren van een appartementsgebouw in Lichtervelde was er het idee om de bovenste duplex te realiseren met Mi Casa. Resultaat was een snelle constructie en uiterst geslaagde woonsfeer.
Geert , samen met zoon Frederik, doet de chape bij Mi Casa.

2003 - Filip Deplancke

Filip is de verzekeringsagent van Mi Casa.
In 2002 had Filip het idee om een woning te bouwen in Zuid-Spanje, maar dan alleen als het kon met de Belgische kwaliteit en de typische vakantiesfeer van Mi Casa. In samenwerking met een lokale aannemer voor de grondwerken werd de woning op korte tijd gerealiseerd.

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer