Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Houten huis

Houten huis

Houten huis bouwen? Kies voor Mi Casa houtbouw voor jouw warme thuis

Hout is gezelligheid. Bij Mi Casa opent hout tegelijk de deur naar eindeloze bouwmogelijkheden. Houtbouw is ook voor jouw exclusieve villa of landelijke woning een goede keuze. Waarom, dat ontdek je hier.

Je moderne of landelijke houten woning

Mi Casa bouwt met hout. Dat wil evenwel niet zeggen dat onze projecten op elkaar lijken. Integendeel. Elke Mi Casa-woning zet de voordelen van houtmassiefbouw in voor de uitwerking van een unieke thuis. Van minimalistisch en strak tot klassiek en landelijk. Met dezelfde creatieve mogelijkheden als klassieke bouwmethodes.

Massieve houtbouw voor je woonuitbreiding

Extra ruimte creëren bij je bestaande woning? Ook dan is massieve houtbouw een ideale oplossing. Mi Casa realiseert je houten aanbouw of bijgebouw vanaf 60 m². Helemaal volgens jouw smaak en met de functies die jij zoekt. Je keuken in een houten uitbouw, een buitenkantoor of een poolhouse: het kan allemaal.

Een houten huis met duurzame materialen

Houtbouw is een ecologische bouwtechniek. Tenminste als je verantwoord hout gebruikt. Mi Casa werkt uitsluitend met FSC-gecertificeerd hout uit plantagebossen met een duurzaam beheer. Bovendien draagt een houten huis bij aan een circulaire bouwfilosofie. De balken zijn eenvoudig opnieuw te demonteren en herbruikbaar. Toekomstgericht en veelzijdig.

Houtbouw voor een energiezuinige en comfortabele thuis

Niet enkel de uitstraling van hout is warm, je geniet ook van energetische voordelen. Massieve houtbouw is een ideaal systeem om luchtdicht te bouwen met sterke isolerende eigenschappen. Je vermijdt bouwknopen en koudebruggen. Zo herleid je de warmteverliezen tot een minimum. Dat zie je op je lagere energiefactuur en dat voel je aan het aangename en gezonde binnenklimaat. Elke dag opnieuw beleven klanten een echt vakantiegevoel in hun Mi Casa-thuis. 

Korte bouwtijd, een leven lang genieten

Massieve houtbouw maakt komaf met droogtijden. Bovendien vergt de lichtere structuur minder zware funderingen. Dat maakt een aanzienlijk verschil op je bouwtijd en budget. Eens de opbouw van je nieuwe thuis start, vindt de oplevering gewoonlijk al 4 tot 6 maanden later plaats. Kies je voor houtbouw, dan trek je dus nog sneller in je instapklare nieuwe sleutel-op-de-deur woning. 

Zeg ‘ja’ tegen jouw houten huis en contacteer Mi Casa.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×