Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Villabouw

Villabouw

Een villa bouwen met Mi Casa

Een villa bouwen is een kwestie van maatwerk. Van strak modern tot zacht landelijk. Met open leefruimtes of met een duidelijke compartimentering. Voor actievelingen of rustzoekers. Als expert in exclusieve villabouw geeft Mi Casa je nieuwe thuis vorm. Met houtmassiefbouw als basis en jarenlange ervaring als stevig fundament.

Van moderne tot landelijke villabouw

Je houdt van landelijk wonen? Of je wil net een moderne villa bouwen? Met houtmassiefbouw en jarenlange ervaring als stevige basis krijgt jouw unieke thuis vorm bij Mi Casa. Geen 2 villa’s van onze hand zijn hetzelfde. Van eerste inspiratie tot afgewerkte woning leggen we samen een intensief traject af. Dat is luxe villabouw volgens de normen van Mi Casa.

Door 3 types woning verder te individualiseren geven we je nieuwe thuis vorm. Van modern landelijk tot traditioneel rustiek:

 • De Long Island-stijl laat zich inspireren door de typisch Amerikaanse architectuur, al dan niet met een charmante portiek. Hier combineren we houtmassiefbouw met metselwerk en beplanking.

 • Met Rural bouwen we klassiek landelijk. Ook hier kies je, als bouwheer, uit een brede waaier aan mogelijkheden. Een strooien dak? Een gevel in baksteen of wit geschilderd? Alles kan.

 • Zelfs onze moderne bouwstijl Pura geven we, op jouw maat, een landelijke knipoog. Zo ligt hedendaags wonen met een landelijk kantje binnen handbereik.

Waarom je villa bouwen in houtmassief?

Als je een villa bouwt, neem je het liefst zo snel mogelijk je intrek in je nieuwe stek. Met houtmassiefbouw reken je op een vlotte uitvoering, doordat we droogtijden vermijden. En deze bouwtechniek heeft nog tal van voordelen:

 • een brede waaier aan stijlen, van rustiek tot modern

 • duurzaam bouwen met FSC-gecertificeerd hout uit plantagebossen

 • een laag E-peil door de thermische troeven van hout als bouwmateriaal

 • extra ruimte binnenin door een slanke muuropbouw

Immo Mi Casa, percelen met een villa

Je hebt nog geen bouwgrond en slaat graag 2 vliegen in 1 klap? Bij Immo Mi Casa vind je een perceel op een mooie ligging en krijg je meteen een idee welke villa je er kan bouwen. Uiteraard blijft je project maatwerk. Het voorgestelde pand krijgt dus nog jouw persoonlijkheid en jouw voorkeuren aangemeten voor de bouw van start gaat. 

De instapklare villa van jouw dromen

Je villa bouwen doen we met veel plezier. En er is meer. Als je dat wil, neemt Mi Casa ook de volledige inrichting in handen. Met Mi Casa Colección doe je een beroep op onze eigen interieurarchitecte. Samen zetten we elk detail in je woning naar jouw hand. Wist je trouwens dat we het maatwerkmeubilair zelf maken, in ons schrijnwerkatelier? Van houten tafel tot maatwerkkasten en van haardwand tot keuken. Je afgewerkte woning is meteen klaar om in te trekken.

Een villa bouwen, wat kost dat?

Je nieuwe thuis is een investering in je toekomst. Je weet dan ook graag waar je aan toe bent. Voor we je villa bouwen heb je een helder en gedetailleerd zicht op het nodige budget. We geven je een totaalprijs, opgedeeld in blokken met een gedetailleerde omschrijving volgens ons uitgebreide luxueuze basislastenboek:

 • houten ruwbouw

 • buitenschrijnwerk

 • isolatie

 • riolering en fundering

 • buitenaanleg

 • vloerafwerking

 • technieken

 • administratie

Enkel de btw, je architect, schilderwerken, keuken en dressing komen hier nog bovenop. De compleet afgewerkte badkamers zitten dus reeds vervat in de basisofferte.
Onze startplannen Selección geven je alvast een eerste idee, met vanafprijzen en een vaste indeling – al dan niet met kamers onder het dak (type Cape Cod). Uiteraard pas je deze ontwerpen in alle vrijheid aan volgens jouw voorkeuren. Of we werken een ontwerp volledig op maat uit.

Exclusieve villabouw in een helder stappenplan

Jouw droomvilla is onze missie. De weg ernaartoe leggen we samen af. Van eerste kennismaking en bezoek aan de kijkwoning tot je voorontwerp, offerte, voorstudies, materiaalkeuze en de eigenlijke bouw. Met duidelijke afspraken en een gedetailleerde vooropgestelde timing.

Ontdekken wat onze exclusieve villabouw voor jou kan betekenen? Neem contact op.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×