Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 10u tot 13u, zonder afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Mi Casa

Mi Casa

We don't copy, we create.

Mi Casa, ontstaan in 1994 en nog steeds een 100% Belgisch familiebedrijf, groeide uit tot een merk in de wereld van totaalaannemers, synoniem voor een mooie architectuur en gezellige interieurs.

We don't copy, we create. En wel samen met u. We luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar uw ideale thuis. Een persoonlijke aanpak, uw eigen vertaling van onze gekende sfeer: the warm charm of wood. 

Mi Casa biedt drie diensten aan. Ten eerste kunt u ervoor opteren om van een blanco blad het ontwerp van uw thuis te beginnen ontwerpen. Met een potlood zetten we de eerste schetsen op papier. Samen met onze consulent en/of uw architect ontwerpen we uw droomwoning, precies zoals u het wilt. Indien u zich liever baseert op onze kijkwoning, bieden we ten tweede ons Selección-gamma aan. Een uiterst precies startplan dat u kunt personaliseren volgens uw eigen smaak. Ten slotte kunt u bij ons terecht voor een woonuitbreiding, steeds volledig op maat.

Mi Casa is een totaalservice.

Mi Casa is uniek. Niet alleen in onze stijl, of de wijze waarop we bouwen, maar ook omwille van wat u bij ons krijgt. Onze sleutel-op-de-deur-formule is helemaal anders dan de standaard invulling van het begrip. Bij ons behoudt u op elk vlak de controle, de regie is volledig in uw handen, maar wij ondersteunen u erin. U beslist hoe uw droom(t)huis eruit moet zien, wij adviseren en ontzorgen u bij de uitvoering.

Doordat we slechts met twee aanspreekpunten werken gedurende het volledige proces, garanderen we u een optimaal verloop van uw droomproject. Zo is uw consulent uw eerste aanspreekpunt voor de visualisatie van uw droom(t)huis. Hij/zij begeleidt u van ontwerp, via een definitieve offerte naar de uiteindelijke materiaalkeuze. Ten tweede is er uw persoonlijke projectleider. Hij/zij staat garant voor een optimale uitvoering en staat altijd paraat voor al uw vragen tot het moment dat u kunt genieten van uw woning op maat. Zo wordt u volledig ontzorgd en kunt u meteen de sleutel in het slot van een perfect afgewerkte woning draaien. Ook daarna stopt het niet. Onze unieke dienst-na-verkoop is er voor u, ook lang na het verstrijken van de wettelijke garantietermijn van 1 jaar. De keuze van uw aannemer is nog nooit zo makkelijk geweest.

Mi Casa is advies op maat.

Bij Mi Casa garanderen we u een begeleiding die volledig is afgestemd op uw wensen en dat dankzij onze keuze om relatief kleinschalig te blijven. Wij opteren bewust voor hoge kwaliteit op kleine schaal. Een schaal die toelaat om enerzijds efficiënt te produceren en op alle vlak maximale schaalvoordelen te realiseren en anderzijds een perfecte service aan u als klant te bieden. De klant staat centraal voor ons.

"

Mi Casa is een begrip in de bouwwereld.

Familie Liverini - Sahm.

"

Mi Casa is een begrip in de bouwwereld.

Familie Liverini - Sahm.

Mi Casa is slim bouwen en ecologisch wonen.

Mi Casa is marktleider in de houtmassiefbouw. Laat dat nu de bouwwijze van de toekomst zijn. Onze grondstoffen komen uit duurzaam beheerde plantagebossen, zo zien we erop toe dat de planeet niet ontbost wordt voor onze woningen. Integendeel, hout is de ideale grondstof voor de strenge huidige en toekomstige energienormen. Mi Casa streeft er altijd naar om beter te scoren dan de geldende energienormen, nog lang voor ze strenger worden. Wij hechten veel belang aan isolatie, ventilatie, winddichtheid en het implementeren van energiebesparende technieken, zodoende dat u zorgeloos kunt genieten van uw woning. Door onze knowhow, meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 1.000 realisaties ontwerpen we een doordacht plan waardoor de ruimtes optimaal benut worden. Op ons kunt u bouwen.

Mi Casa is kwaliteit en transparantie.

Mi Casa is kwaliteit. Mi Casa is knowhow. Mi Casa is er voor u. Wij beschikken over de CE-keuring 'ETA 13/0284', die garant staat voor sterke kwaliteit. Uniek in de branche. Het hoeft dus niet gezegd dat een Mi Casa-fan het belang inziet van duurzame, exclusieve materialen. Al onze materialen produceren we in ons Belgisch atelier in Waregem (West-Vlaanderen). Elke muur- of moerbalk, elk maatmeubel en elk afwerkingsdetail wordt bij ons geproduceerd. Het maakt dat we op elk vlak kunnen toezien op de kwaliteit. 

Bij Mi Casa komt u ook nooit voor verrassingen te staan. Voor welk materiaal of welke indeling u ook kiest, onze verkoopprijzen worden glashelder omschreven in een gepersonaliseerde offerte. Een uiterst complete verkoopprijs, gebaseerd op een gedetailleerd en duidelijk lastenboek. Onze kijkwoning stemt hier op elk mogelijk vlak mee overeen. Gezien die basisuitvoering bij ons al een hoogstaande uitvoering omvat, stemt het overeen met wat 95% van onze klanten kiezen. Want bij ons staat de basis al gelijk aan een hoogstaand kwaliteitsniveau. Bouwen met Mi Casa is uw garantie op een optimaal wooncomfort en een gezond leefklimaat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×