Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

8 stappen naar uw eigen Mi Casa.

8 stappen naar uw eigen Mi Casa.

1. Een eerste contact.

We nemen uitgebreid de tijd om uitvoerig uw wensen en noden te bespreken. We vertrekken vanaf een wit blad papier. De consulent zal tijdens het eerste gesprek misschien al met potlood de eerste strijken op papier zetten van wat uw droom(t)huis moet worden. 

Zowel met uw ideeën als dankzij de ervaring van uw consulent geven we samen vorm aan hoe uw toekomstige woonst eruit zal zien. We nemen uitgebreid de tijd om samen tot het perfecte ontwerp te komen, binnen het voorziene budget.

De consulent houdt een korte lijn met u zodat we een volledige persoonlijke aanpak kunnen garanderen. Uiteraard is ook een offerte op basis van een bestaand plan van uw eigen architect of adviseur mogelijk.

2. Bezoek aan de kijkwoning.

Tijdens het bezoek aan onze kijkwoning zult u ervaren wat een Mi Casa in de realiteit inhoudt. U zult the warm charm of wood beleven en waarschijnlijk verliefd worden op ons concept. Dankzij onze kijkwoning krijgt u een mooi beeld van wat ons standaard lastenboek inhoudt en welke hoogwaardige materialen daartoe behoren. Van daaruit finetunen we het ontwerp van uw eigen realisatie.

3. Het juiste voorontwerp.

Omdat we beseffen dat uw huis vooral een thuis moet zijn, ontwerpen wij een woning volledig op maat van uw wensen. De architecturale vrijheid bij een Mi Casa is eindeloos. Dat betekent dat wij pas tevreden zijn als u zich honderd procent in het getekende ontwerp kunt vinden. Waar nodig passen we dus aan tot u het voorontwerp perfect vindt. We willen dat onze klant stapelverliefd is op zijn of haar toekomstige woning.

4. Een gepersonaliseerde offerte.

Telkens wordt een ontwerp vergezeld van een offerte, volledig volgens ons kwalitatief lastenboek. Ook de offerte wordt blijvend aangepast tot u zich helemaal kunt vinden in het project van uw dromen. Als dat het geval is, tekent u een studieovereenkomst en kan de bouwvergunning aangevraagd worden. Daarna kunt u de materialen van uw woning beginnen kiezen.

5. Studieovereenkomst tekenen.

Van zodra u zich volledig kunt vinden in het voorgestelde voorontwerp en de bijhorende prijsofferte, wordt de studieovereenkomst ondertekend. Daarna wordt uw droomproject meteen gereserveerd in onze planning. De architect doet vervolgens het nodige om het dossier in te dienen voor de bouwaanvraag. Van zodra u de studieovereenkomst ondertekend heeft, kan ook de interieurarchitect van Mi Casa aan de slag.

6. Materiaalkeuze.

Eens de studieovereenkomst ondertekend is en de bouwaanvraag ingediend is, kunt u de materialen beginnen kiezen. Ook tijdens de materiaalkeuze krijgt u professionele ondersteuning van uw persoonlijke consulent. U wordt op en top begeleid tijdens de materiaalkeuze en kunt u al uw vragen aan de consulent stellen. Stap voor stap leggen we de eindafwerking van uw woning vast. Voor ons lastenboek kozen we reeds materialen van hoogwaardige kwaliteit uit, maar u kunt nog volledig zelf gaan personaliseren. U krijgt de volledige vrijheid welke materialen en merken u kiest via onze leveranciers. U behoudt tijdens de materiaalkeuze dus alle flexibiliteit voor de inrichting van uw eigen Mi Casa, zonder verrassingen op vlak van uw budget. Na de materiaalkeuze volgt immers een aangepaste offerte waarin uw keuzes reeds zijn opgenomen.

7. Toekenning van de bouwvergunning.

Het moment dat de bouwvergunning in de bus valt, is het startschot van de concrete uitvoering van de bouw. Van zodra de bouwvergunning toegekend wordt, leggen we de gereserveerde datum definitief vast in onze planning en krijgt u een definitieve montagedatum. Ook de inplanting van de woning in het stedenbouwkundig plan wordt dan uitgevoerd.

8. Technische bespreking.

Bij de technische bespreking overlopen we alles tot in de details voor de keuzes definitief vastliggen. Samen met u als bouwheer, de architect, de consulent en een andere Mi Casa professional nemen we ruim de tijd om uw project te overlopen alvorens de uitvoering start. Pas als u zich volledig kunt vinden in wat er tijdens de technische bespreking wordt overlopen, ligt alles vast. Bij Mi Casa staan we garant voor een transparante prijszetting. Alle prijzen zijn dus bekend bij de klant voor hij de definitieve bouwovereenkomst tekent. Bij Mi Casa komt u dus nooit voor verrassingen te staan tijdens de werken! De technische bespreking is evenzeer het moment waarop het dossier overgaat van uw persoonlijke consulent naar uw werfleider. Het definitief contract en het uivoeringslastenboek worden opgemaakt.

Realisatie van de bouw.

Na de ondertekening van het definitief contract, kunt u toekijken hoe uw droom(t)huis tastbaar wordt. We beginnen immers snel met de start van de fundering en de productie. Uw vaste werfleider volgt de werf minutieus op en staat ter beschikking voor al uw vragen. Bij Mi Casa zijn we er trots op dat we een korte oplevertermijn van zes maanden kunnen garanderen. Dat kan doordat we over regelrechte professionals beschikken die tot in de puntjes uw woning bouwen en dat volgens onze strakke planning.

Le moment suprême: de oplevering.

Na zo’n zestal maanden kan uw droom(t)huis al opgeleverd worden. Daarbij checken we nog een laatste keer of alles naar wens is. Aansluitend kunt u indien gewenst nog de schilderwerken uitvoeren om daarna te verhuizen. Maar ook lang na de oplevering kunt u blijvend een beroep op ons doen. Bij Mi Casa zijn we erg trots op onze dienst-na-verkoop. Nog lang na de wettelijke garantietermijn van 1 jaar kunt u bij ons terecht met al uw vragen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×