Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Sleutel-op-de-deur

Sleutel-op-de-deur

Sleutel-op-de-deurwoningen in houtmassief

Bij het bouwen van je woning komt heel wat kijken. Daarom kies je voor een totaalpartner, die je plannen van a tot z vormgeeft. Mi Casa staat al bijna 30 jaar voor een complete aanpak. Van ontwerp en uitvoering tot afwerking en maatwerkmeubilair. Zoals jij het wil.

Korte bouwtijd voor instapklare villa

Mi Casa maakt het verschil met hun bouwsysteem. Naast toewijding en een persoonlijke aanpak in elke stap van het bouwtraject, natuurlijk. Houtmassiefbouw geeft je alle vrijheid voor je nieuwe thuis en vermijdt droogtijden. Dat betekent een vlotte uitvoering en een korte doorlooptijd. Je ontwerp wordt in het eigen studiebureau verwerkt tot technische tekening en vervolgens geproduceerd door moderne CNC-machines in onze schrijnwerkerij. Het resultaat is een efficiënt en robuust pakket aan genummerde en perfect pasklare houten elementen, klaar voor montage.

Beproefd stappenplan voor sleutel-op-de-deur bouwen

Elke klant is anders, net zoals zijn droomwoning. Doorheen 8 vaste stappen maken we kennis, ontwerpen we een gebouw op jouw maat en voeren we het ook uit. In voortdurend overleg en in alle transparantie.

1.    Een huis bouwen is de persoonlijkheid van het gezin vatten in een uniek ontwerp. Daarom is persoonlijke kennismaking cruciaal. Al van bij het eerste contact.

2.    Tijdens een bezoek aan de onze kijkwoning in Hansbeke geeft je Mi Casa-consulent je alle uitleg en bekijken jullie samen de mogelijkheden. Met jouw input en gedeelde inspiratie gaan we vervolgens aan de slag.

3.    De eerste kennismaking, je bezoek aan de kijkwoning en de open gesprekken vertalen we in een voorontwerp. Dit eerste plan geeft ons een stevige basis om samen op verder te werken.

4.    Samen met het voorontwerp krijg je een gedetailleerde en transparante offerte. Die omvat ook rioleringswerken, technieken, isolatie en zelfs administratie. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We passen het voorontwerp – en de offerte – aan op basis van je feedback. Net zolang tot het ontwerp perfect zit en binnen je budget past.

5.    Als je de studieovereenkomst tekent, reserveren we je bouwproject meteen in ons planning en dienen je bouwaanvraag in. Indien je dat wenst, gaat onze interieurarchitecte ook al aan de slag.

6.    Onze consulent begeleidt je persoonlijk bij de keuze van vloeren, dakpannen, gevelafwerking, … De studie voor de technieken, fundering en het EPB gaan van start.

7.    Zodra je bouwvergunning binnen is, maken we het definitief contract op. Op dat moment leggen we de montagedatum definitief vast en maak jij je verhuisplannen.

8.    De consulent overhandigt je dossier aan de werfleider. De productie en montage gaan van start.

Instapklaar met maatwerk

Mi Casa neemt sleutel-op-de-deur bouwen ernstig. Daarom geven we je de mogelijkheid om zelfs het maatwerk voor je interieur in onze vertrouwde handen te leggen. Mi Casa Colección gaat graag voor je aan de slag. Van maatkast of haardwand tot complete authentieke keuken. Zorgvuldig uitgetekend en nauwkeurig gemaakt en geplaatst.

Het kostenplaatje van sleutel-op-de-deur bouwen

Hoeveel kost zo een instapklare woning dan? Elk Mi Casa-project is uniek. Liever dan je een gemiddelde mee te geven waar je weinig aan hebt, maken we jouw offerte duidelijk, gedetailleerd en transparant. Alle aspecten worden netjes opgesplitst. Zo zie je zelf waar je totale budget naartoe gaat. Een Mi Casa-offerte omvat alles wat in het uitgebreide luxueuze basislastenboek is voorzien. 
Met onze startplannen Selección krijg je een idee voor welk budget tegenover deze 2 types woning staat. Selección is er met een volle verdieping of met kamers onder het dak (type Cape Cod). Uiteraard geven we je graag alle toelichting en gaan voor jou aan het tekenen en rekenen.

Doe een beroep op Mi Casa voor jouw sleutel-op-de-deurwoning.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×