Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13 tot 17 u. of op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Mi Casa neemt deel aan Nieuwbouw Zondag op 25 april!

Ga terug naar overzicht

Mi Casa neemt deel aan Nieuwbouw Zondag op 25 april!

Ga terug naar overzicht

Op zondag 25 april organiseert de krant De Zondag haar befaamde Nieuwbouw Zondag. Verschillende bouwbedrijven nemen deel en openen hun deuren om geïnteresseerden te ontvangen. Mi Casa kan uiteraard niet ontbreken.

Altijd al gedroomd van een Mi Casa? Dan vormt een bezoek aan onze kijkwoning de eerste stap in het proces naar uw droom(t)huis. Onze kijkwoning in Maldegem is een toonbeeld van waar Mi Casa voor staat. Mi Casa is klasse. Een warm gevoel. Verfijnd design. Unieke architectuur. Een totaalbeleving.

Maar weinig bouwfirma’s kunnen zeggen dat ze een eigen stijl ontwikkeld hebben. In onze typische uitwerking van onze Long Island-stijl realiseren we steevast eigentijdse en exclusieve huizen. Met onze kijkwoning in Maldegem tonen we perfect waar die stijl voor staat: een gedetailleerde architectuur met een opvallend geslaagd design. Een unieke en energiezuinige woning die compleet in harmonie is.

Wenst u de kijkwoning alvast virtueel te bezoeken?

Kom langs in onze kijkwoning in Maldegem op 25 april en laat je betoveren door the warm charm of wood. Onze kijkwoning is te bezoeken tussen 13 en 17 uur. Gezien de Covid-19-maatregelen is een bezoek enkel mogelijk na een vooraf gemaakte afspraak. Boeken kan via de website van De Zondag of door een mailtje te sturen naar kijkwoning@micasa.be. Opgepast, de plaatsen zijn beperkt!

Ik wil the warm charm of wood beleven.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×