Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13 tot 17 u. of op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Foto's

Foto's

Selección 160: Waregem.

Ontdek onze oude kijkwoning in Waregem, nog altijd een pareltje.

Selección 160: Knokke

Deze voormalige kijkwoning in Knokke is een prachtig voorbeeld van de Long Island-stijl. Contrasterende zwarte ramen tegenover een witte gevel en rode tegelpannen. Binnen in doet het interieur dromen van meer. Niet meer te bezoeken, maar wel nog mogelijk om online te beleven. Geniet even mee.

Selección 180: Maldegem.

Selección is een van de paradepaartjes van Mi Casa. Onze kijkwoning in Maldegem is een perfect uitgebalanceerd voorbeeld van een Selección 180. Geniet even mee.

Selección 180: Van Eeckhout - Staelens.

De familie Van Eeckhout - Staelens bouwde deze originele en authentieke Selección 180 in Wenduine. De gevelsteen geeft deze woning een typerende aanblik. In deze realisatie vindt u Huys Weinduna, een luxe vakantie-appartement met twee slaapkamers.

Selección 200: Moeyaert - Flokman.

Deze eigentijdse woning bevindt zich in Aartrijke. De stijl wordt gekenmerkt door de typische Mi Casa-touch, hoewel ze landelijker is dan onze Long Island-huisstijl. Dankzij de strakke zwart-witte contrasten omvat de Sublime stijl ook een vleugje moderniteit. Sublime by Mi Casa, uniek in al zijn facetten.

Selección 200: Sahm - Liverini.

Deze beauty bevindt zich in Knokke-Heist. Gerealiseerd door de familie Sahm-Liverini. Ontdek hun verhaal in onze story. "Mi Casa, dat is jarenlang het gevoel dat je woning gloednieuw is."

Selección 200: Style - Charlier.

Deze mooi realisatie bevindt zich in Lasne. Voor hun woonst baseerde de familie Style-Charlier zich op ons plan Selección 200.

Je eigen Mi Casa?

We don't copy, we create.

Jouw droom, wij realiseren hem. Laat je inspireren door onderstaande Seleccións.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×